Noul sezon “Românii au talent” începe vineri

1 50902 original jpg jpeg

"Românii au talent", show-ul care a revoluţionat emisiunile de divertisment din România, revine la Pro TV vineri, 17 februarie, de la ora 20.30.

Cei trei juraţi ai show-ului,Andra,Andi Moisescu şi Mihai Petre,au bătut ţara în lung şi în lat,pentru a descoperi talentele din întreaga ţară. La preselecţii,membrii juriului ai fost surprinşi de dezinvoltura de care au dat dovadă concurenţii.

“După sezonul 1,cred că s-a deschis apetitul românilor de a-şi etala talentul. De data asta au venit mai deschişi şi cu mult mai mult curaj! În al doilea rând,diversitatea actelor artistice a fost foarte mare,am văzut ce nici prin cap nu ne-a trecut!",declară Mihai Petre.  

Şi Andi Moisescu este convins de capacitatea inepuizabilă a românilor de a face show,în timp ce cântăreaţa Andra este de părere că noii concurenţi sunt familiarizaţi cu formatul emisiunii,ceea ce este un lucru bun întrucât au ştiut cum să pună problema,ştiau ce aşteptări are publicul.

Prima ediţie a show-ului din nouă sezon le-a pregătit telespectatorilor le-a pregătit telespectatorilor o porţie zdravănă de talent,emoţie,suspans şi umor.

Vor urca pe scena imitatori,travestiţi,cântăreţi,dansatori şi oamenii cu aptitudini neaşteptate care vor face deliciul publicului şi la propriu şi la figurat.

Foto:Acasa TVRecente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg