Nu pierde primul episod al unui nou serial turcesc!

1 49125 original jpg jpeg

Din 8 august, în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.00, ai ocazia să urmăreşti un nou serial - „Inima nu respectă reguli” – care a cunoscut un succes răsunător la public în ţara de origine şi în Bulgaria.

„Inima nu respectă reguli” este un serial care-ţi aduce povestea de dragoste  halucinantă şi dramatică a două surori îndrăgostite de acelaşi bărbat.

Harun Arslanli (Serhan Yavas) este un bărbat chipeş şi bogat,fiul proprietarului unei firme de transport care se îndrăgosteşte de Melda (Sinem Oztufan),o fată frumoasă cu idealuri înalte,care îşi doreşte nespus de mult să-şi construiască o carieră de succes prin propriile sale forţe.

Harun este al doilea om ca importanţă în firma tatălui sau,Feyyaz Arslanli. Majoritatea timpului liber şi-l petrece alături de prietenul din copilărie. Are o relaţie intimă,dar în acelaşi timp destul de ponderată cu Melda,una dintre angajatele de succes ale firmei. Tatăl lui Harun este cel mai mare admirator al ei şi are foarte multă încredere în ea,pentru că îşi face treaba cu conştinciozitate şi profesionalism. Harun o cere în căsătorie pe Melda şi aşteaptă cu nerăbdare răspunsul pozitiv al acesteia.

Melda este o fată  raţională şi devotată carierei. Fire conservatoare,nu spune prea multe familiei ei despre relaţia cu Harun şi nici despre cererea în căsătorie a acestuia,până când nu va lua singură o decizie.

Eda (Ozlem Yilmaz),sora ei mai mică,este studentă şi în timpul liber frecventează cursuri de dansuri tradiţionale. Spre deosebire de Melda,are o fire jovială,pasională şi sentimentală. Crede foarte mult că într-o zi îi va ieşi în cale marea dragoste. Deşi Eda se bucură de iubirea lui Tolga,un prieten din grupul de dansuri tradiţionale,ea nu simte că acesta este iubirea vieţii ei.

Printr-o coincidenţă ciudată,o persoană necunoscută intră în viaţa lui Harun,cu puţin timp înainte ca acesta să se căsătorească. Este Eda,cea mai grozavă persoană pe care a întâlnit-o vreodată,însă el nu ştie că este sora Meldei,femeia căreia i-a cerut mâna. Harun şi Eda trăiesc un weekend de poveste,de dragoste nebună şi aşa încep o relaţie de iubire.

Chiar dacă dragostea pentru Eda îi domină inima,Haldun va încerca să şteargă cu buretele acea noapte,fiind logodit cu Melda. Haldun este măcinat de mustrări şi resentimente că şi-a înşelat logodnica,dar sentimentele pun stăpânire pe el,iar inima lui refuză să respecte regulile morale ale raţiunii.

Viaţa Edei este dată peste cap şi va trebui să înfrunte multe obstacole,să facă multe sacrificii pentru dragostea ei. Cum va trece peste şocul de a-şi vedea iubitul căsătorindu-se cu propria soră,cum va continua relaţia dintre cei doi şi cum va fi relaţia dintre cele două surori vei descoperi urmărind serialul „Inima nu respectă reguli” la Kanal D.Recente

kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg