O nouă ediţie Spring Fashion Gala

1 74276 original jpg jpeg

Spring Fashion Gala reprezinta un concept inedit, ce isi propune sa devina cel mai important si mai de interes eveniment al modei autohtone.

Evenimentul reuneste cei mai cunoscuti designeri romani ai momentului,nume consacrate in industria fashion,atat pe plan national,cat si international,plus alti cativa designeri aflati la inceput de cariera ce vor reprezenta categoria new designers.

Designeri participanti:Alexandra Calafeteanu I Ana Maria Saragia I Andreea Veneciuc I Claudia Simion IIza Van Dee I Loredana Ciangau I Luiza Ganea I Ludmila Corlateanu I Mineli I Norina Stoica I Simona Iacob I Simona Semen

Alin Galatescu este un nume care nu mai are nevoie de nici o introducere. Cunoscutul analist de moda si managerul AVANPREMIERE,dar si creatorul evenimentelor tematice Soiree de la Mode promite un nou spectacol de fashion de neegalat,plin de autenticitate,originalitate si atmosfera.

Va asteptam cu drag la Spring Fashion Gala,platoul "Gradina Italiana". Explozie de verde si culoare intr-o seara in care frumosul,eleganta si unicitatea se vor imbina perfect.Recente

Kourtney Kardashian însărcinată Instagram jpg
Jennifer Lopez jpeg
Shania Twain la aproape 60 de ani jpg
caine jpg
parola jpg
palpitatii jpg
Joan Collins foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
actor pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg