O rochie neagră, patru ţinute de efect

1 63894 original jpg jpeg

Dacă încă nu te-ai convins că trebuie să ai neapărat o mică rochie neagră în garderoba ta, poate ar fi mai bine să te gândeşti încă o dată. Îţi prezentăm câteva combinaţii foarte şic şi interesante, uşor de făcut, care au ca punct de plecare această piesă vestimentară.

1.      Pentru un eveniment muzical

Mergi la un festival de muzică în concediu? Dacă eşti în pană de idei în ceea ce priveşte îmbrăcămintea,îţi venim în ajutor. Poţi asorta mica ta rochie neagră sau little black dress cu un sacou casual,tip kimono,cu diverse imprimeuri,sandale gladiator,foarte apreciate în acest sezon,şi un inel care să conţină ca detaliu o piatră sau mai multe,în funcţie de preferinţe.

58a48d5381c71a371d61fe510c90705b jpg jpeg

2.      La serviciu

Dacă trebuie să ajungi la un interviu,pentru un nou loc de muncă,sau trebuie să te îmbraci office la serviciu,încearcă următoarea combinaţie. Acoperă partea de sus a rochiei negre cu un blazer gri. Asortează ţinutei o pereche de tocuri confortabile,care să se potrivească pieselor vestimentare,şi o geantă structurală,cu elemente bine definite.

c5589a471629fb4a235dc7976412846e jpg jpeg

3.      Outfit de petrecere

Ca să faci să strălucească ţinuta de seară,ai nevoie de doar trei piese de efect:o pereche de pantofi culoarea cerului sau orice altă nuanţă tare îţi place,lăcuiţi,o poşetă elegantă mică sau un clutch metalic şi un colier de efect-pe acestea trebuie să le combini cu mica ta rochie neagră. Acesta este cu sigurantă un outfit simplu de realizat,cu care vei atrage toate privirile şi,de ce nu,laudele invitaţilor.

9ed777848d65ce62f7dd752ed1a9ab9b jpg jpeg

4.      Pe plajă sau în parc

Când vrei să mergi la plajă,într-o plimbare în parc sau să cumperi diverse alimente din piaţă şi îţi doreşti o ţinută cât mai lejeră,încearcă un look confortabil care să aibă ca punct de plecare little black dress. O poţi asorta cu o geantă ţesută,diverse espadrile în culori vii,cât mai luminoase,şi o pălărie cu boruri largi,care să te protejeze de soare.

57d3154d71fe61b7202ba812bdcc5d96 jpg jpeg


Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg