“O secundă”, noul single de la DJ Project şi Giulia

1 73524 original jpg jpeg

În colaborare cu Giulia, DJ Project lansează single-ul şi videoclipul “O secundă”, o melodie cu versuri în limba română.

Melodia ”O secundă” este compusă de către Gino Manzotti,DOMG &Adi Cristescu,şi produsă de către DOMG şi Gino Manzotti. Videoclipul este regizat de Bogdan Paun şi Alexandru Mureşan de la NGM Creative. “<<O secunda>>este o piesă despre un nou început în dragoste şi despre faptul că timpul este ireversibil,indiferent de situaţie. Single-ul este unul plin de forţă şi energie şi sper să vă placă. Mă bucur că am reluat colaborarea cu Giulia şi vă pregătim multe surprize:mai exact,3 melodii care sperăm că vor ajunge la sufletul vostru.”,declară DJ Project. “Foarte multă lume m-a întrebat dacă voi mai colabora cu cei de la DJ Project şi cred că această nouă piesă a noastră este extrem de aşteptată. "O secundă" mi-a plăcut de la prima ascultare şi sunt sigură că va fi o piesă iubită de foarte mulţi dintre cei cărora le-a fost dor de DJ Project şi Giulia.", adaugă Giulia.

17 ani de activitate muzicală,9 albume,peste 20 de single-uri şi videoclipuri,primele poziţii în topurile muzicale,zeci de premii naţionale şi internaţionale,mii de concerte în ţară şi străinătate,fac din DJ Project unul dintre cele mai solide şi de succes proiecte din industria muzicală românească. DJ Project a colaborat cu artişti precum Ellie White,Adela Popescu şi mulţi alţii.

Cu o cariera de peste 20 ani în industria muzicală,Giulia a demonstrat că ştie să se reinventeze şi să se menţină în topurile muzicale. Artista a lansat hit-uri precum “Nu” (alături de DJ Project),“Ce-a fost,a fost” (alături de Shift),“Ochii tăi” şi multe altele.Recente

Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg