Pâinea prăjită sirenă: ultima tendinţă culinară

1 74274 original jpg jpeg

Dacă te-ai săturat să tot vezi peste tot fotografii cu pâine prăjită pe care este întinsă pastă de avocado, trebuie să descoperi ultima tendinţă alimentară, care a devenit populară în ultima perioadă pe toate reţelele de socializare: pâinea prăjită sirenă.

Pâinea prăjită sirenă este inspirată din toastul unicorn. Adeline Waugh,autoarea din spatele acestei tendinţe,a scris pe Instagram:„De când mi-am dat seama că prin adăugarea de suc de sfeclă pot da alimentelor o nuanţă roz,am fost uimită. Obiectivul meu este să-i dau mâncării sănătoase un aspect mai distractiv şi interesant,luminându-le cu câteva sau mai multe culori. ”

Adeline a continuat să facă diverse amestecuri. Într-o zi a combinat cremă de brânză cu suc de sfeclă şi a adăugat culori suplimentare folosind ingrediente alimentare naturale. Aşa s-a născut pâinea prăjită sirenă.„Am vrut pur şi simplu să creez ceva nou dincolo de toastul unicorn. Întotdeauna încerc să evoluez. Am bănuit că nuanţele albastre şi verzi de clorofilă şi spirulină se vor amesteca frumos şi vor creea un aspect acvatic visător. Am decis să o numesc ”pâine prăjită sirenă” pentru a păstra tradiţia toasturilor numite după creaturi mitice,” a spus Adeline.

1a0e97bf480bfa59c7d094b06c8f4c14 jpg jpeg
fb196a527f6c66e375c3cdff6e566376 jpg jpeg

Dacă vrei să-ţi faci propria versiune acasă,Adeline Waugh spune:„Sfatul meu este să nu stai să te chinui prea mult. Mi-am dat seama că atunci când încerc prea mult să fac un anumit design,nu-mi iese niciodată cum trebuie. La urma urmei,este pictură pe pâine prăjită.”

Ea foloseşte cremă de brânză sau smântână din lapte de migdale şi o colorează cu suc de sfeclă (roz),rădăcină de turmeric (galben şi portocaliu),clorofilă (verde) şi spirulină pudră pentru albastru. Foloseşte cantităţi mici din fiecare şi apoi le adaugă pentru a obţine culoarea dorită.

Apoi întinde crema obţinută cu un cuţit pe pâine prăjită imitând valurile. Decorează-le cu fulgi de aur sau fructe sau legume tăiate în forme de stele. Indiferent de ce alegi,distrează-te şi fii mândră de creaţia ta!

b71a8060f92b9b754dbedda2cc9656ab jpg jpeg

„Pâinea prăjită sirenă sau colorată,numită după o creatură mitică,nu este un lucru serios sau important,dar cu tot ce se întâmplă în lume,dacă cineva se simte fericit când o priveşte,de ce să nu ne bucurăm?” s-a întrebat Adeline.

Credite foto:www.vogue.comRecente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg