Pălăria, accesoriul must-have al acestei toamne

1 71608 original jpg jpeg

Fiecare anotimp are propriile sale accesorii must-have pe care toate femeile trebuie să le aibă, pentru a da un plus ţinutei. Aşa cum vara nu se poate fără ochelari de soare, în zilele reci de toamnă, cel mai potrivit accesoriu este pălăria.

În trecut,pălăriile au fost un indicator al statutului social.Pălăria este un must-have pentru acest sezon,este la modă,un accesoriu şic,care a devenit popular şi pe care tot mai multe femei îl integrează în ţinuta zilnică. Cu siguranţă vei alege şi tu una sau două,pe care să le porţi atunci când vremea îţi permite.Pălăriile pot fi găsite în mai multe stiluri şi culori,sunt versatile,acesta este motivul pentru care una nu este niciodată de ajuns. Ai posibilitatea de a le purta atunci când vrei să finalizezi o ţinută casual,dar şi atunci când alegi stilul elegant.

Iată câteva idei de ţinute de toamnă cu pălării la modă:

Aşa cum am scris mai sus,pălăriile se găsesc în toate culorile posibile,de aceea,le vei găsi pe cele potrivite articolelor vestimentare pe care le ai. Poate fi una de o culoaremai îndrăzneaţă,cum este vişiniu,pe care o poţi lua la o ţinută monocromatică. Cele mai comune culori la pălării sunt:negru,camel,verde închis sau nuanţe de gri şi maro.

a44f7a04e4f7eb8731b2c7fcb0cbd46c jpg jpeg

Iar când vine vorba despre stilul pălăriei,

fedora este cea mai populară şi alegerea cea mai frecventă,mai ales în ultima perioadă. Doar că trebuie urmate câteva reguli când porţi acest tip de pălărie.

8fa8691b3c448c944ece466eeca29d8f jpg jpeg

Dacă ai capul mic,nu le alege pe cele cu bordura mare. Pe de altă parte,femeile înalte îşi pot permite să poarte pălării cu borduri largi. De asemenea,ea trebuie să se potrivească cu fizionomia ta. De exemplu,dacă ai faţa rotundă,o pălărie fedora mică îl va face să arate mai mare.

7a54123565dbfdd679e1746b298ce90d jpg jpeg

Credite foto:www.fashionsy.comRecente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg