Parfum inspirat de erupţia vulcanului Grimsvötn

1 71523 original jpg jpeg

O creatoare islandeză de modă va lansa un parfum inedit pentru bărbaţi cu "aromă" de… vulcan. Oricât de ciudat ar suna, Lilja Gudjonsdottir s-a bazat pe succesul pe care l-a avut cu primul produs de acest fel.

După ce numeroase vedete încearcă să promoveze o serie de parfumuri care le poartă numele,Sigrun Lilja Gudjonsdottir,autoarea a două parfumuri inedite s-a lăsat inspirată din nou de erupţia unui vulcan (este vorba despre cea a vulcanului Grimsvötn).Pentru prima aromă,un parfum pentru femei,s-a folosit chiar apă din gheţarul de pe suprafaţa vulcanului Eyjafjöll (acesta a erupt anul trecut pe 20 martie,după 200 de ani de inactivitate),spun cei care au ajutat la realizarea parfumului.

Noua aromă va fi fabricată în sudul Franţei,la Grasse şi va conţine,la fel ca şi primul parfum,apă de gheţar. Aceasta va fi un produs foarte masculin,care să dea încredere şi forţă celor care aleg să-l poarte. Persistenţa şi notele parfumului nu se cunosc încă,însă vor fi capabile să sugerereze forţa unui gheţar şi erupţia unui vulcan.

Lansarea parfumului "VJK Vatnajökull" va avea loc în toamna acestui an şi se preconizează că acesta să facă vânzări record (în 2010,prima variantă a parfumului a vândut peste 2.000 de sticluţe în străinătate). Recente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg