Piesă de teatru live, de la Teatrul Naţional Londra

1 48766 original jpg jpeg

Creaţia lui Arnold Wesker, piesa „Bucătăria” a avut premiera la Curtea Roială a Marii Britanii în anul 1959 şi de atunci a fost jucată în peste 30 de ţări. O poţi vedea şi tu în direct de la Teatrul Naţional din Londra, la The Light Cinema Liberty Center.

Joi,6 octombrie,de la ora 21.00,te vei putea bucura timp de trei ore de comedia „Bucătăria”. Reprezentaţia este susţinută de actorii Teatrului Naţional din Londra şi transmisă în direct la The Light Cinema Liberty Center din Bucureşti (Şoseaua Progresului,nr. 151-171).

Dacă vrei să mergi,mai trebuie să ştii că preţul unui bilet este 60 de lei. Biletele se pot achiziţiona de la casele de bilete The Light Cinema Liberty Center. Pentru rezervări şi informaţii,poţi telefona la 021/369.97.40 sau 021/369.97.97.

În comedia „Bucătăria”,locul de muncă este adus în centrul atenţiei printr-o examinare furioasă şi amuzantă cu gust amar a vieţii trăite la viteză maximă,când jobul ameninţă să definească pe fiecare dintre noi ca persoane. 

Acţiunea piesei se desfăşoară în anul 1950,la Londra. În bucătăria unui restaurant imens din West End,comenzile curg pe bandă rulantă:un festin cu supă,peşte,omlete,cotlete şi tarte cu fructe.

Aduşi laolaltă datorită muncii lor,bucătari,chelneri,barmani şi portari de peste tot din Europa – englezi,irlandezi,nemţi,evrei – discută şi flirtează încercând cu toţii să ţină pasul cu munca.

Peter,un tânăr bucătar plin de viaţă pare să prospere în ciuda tuturor presiunilor. Între prepararea felurilor de mâncare,el reuşeşte să aibă o aventură cu o chelneriţa căsătorită,Monique,şi în tot acest timp visează la o viaţă mai bună.Recente

Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg