Piesele clasice, vedetele sezonului rece

1 70884 original jpg jpeg

Nu trebuie să te îmbraci extravagant pentru a ieşi în evidenţă, ci este suficient să îţi alegi cu atenţie piesele vestimentare şi să le combini în aşa fel încât să creezi un outfit aparte.

În garderoba oricărei femei ar trebui să existe câteva piese clasice,mai ales că acestea au devenit vedetele sezonului rece.

Cămaşa albă te scoate din impas

O poţi asorta cu uşurinţă blugilor clasici,pantalonilor de stofă sau fustelor,indiferent de culoarea lor. În funcţie de piesa vestimentară cu care vrei să o combini,cămaşa îţi poate da un aer office,casual sau elegant. În general,cămăşile simple sunt cele mai uşor de asortat,însă pot avea un element care iese în evidenţă. Poate fi vorba de nasturi sau guler.

Little black dress

În cazul în care nu ştiai,rochiile negre sunt  un must al fiecărei femei. Pe lângă faptul că îţi poate fi utilă la mai multe evenimente,o poţi asorta cu uşurinţă altor piese vestimentare. De un singur lucru trebuie să ţii cont:rochia trebuie să fie cea potrivită,să te avantajeze indiferent de contextul în care te afli. Şi pentru că o astfel de rochie nu poate rămâne în anonimat,câteva accesorii fine o vor pune cu siguranţă în valoare.

Pantofii cu toc

Nu trebuie să te încalţi tot timpul în pantofi cu toc,însă nici nu pot lipsi cu desăvârşire din garderoba ta. Întotdeauna este bine să ai la îndemână o pereche de pantofi negri,cu toc,deoarece aceştia pot fi asortaţi cu uşurinţă,indiferent de stilul vestimentar pe care îl alegi.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg