Poartă alb şi după orele de muncă!

1 52277 original jpg jpeg

Ţi se pare că albul merge purtat doar în contextul cămaşă/ bluză – fustă/pantalon de altă culoare? Şi doar la locul de muncă? Mai gândeşte-te o dată!

Cheia pentru a putea purta „alb” este textura. Lenjeria străvezie şi ochiurile delicate ale broderiei sparte sunt modalităţi „văratice” de a purta albul,aşa că pune deoparte,pentru la anul,toate piesele vestimentare cu aceste caracteristici.

Toamna cere ţesături albe,cu mai multă substanţă. Asta se traduce prin bumbacuri,amestecuri de lână,caşmir pluşat... Şi,da,blugii albi pot fi şi ei purtaţi de-a lungul toamnei. Având la dispoziţie texturile potrivite,albul poate fi cu siguranţă purtat în anotimpul rece.  

2089094e635a1f06a5a0603eb78dd7e2 jpg jpeg

Este important să ţii cont că albul măreşte,şi deci,este bine să îl porţi fix în zonele de care eşti mândră şi încrezătoare. Dacă îţi place că ai umerii puternici,încearcă un blazer alb alături de nişte pantaloni mai pe picior. Dacă eşti mândră de fundul şi coapsele tale,poţi alege să porţi nişte pantaloni albi,alături de o bluză cu nasturi,stransă în talie cu o curea subţirică şi o pereche de botine.  

42749a947e37a81d648042052c134e30 jpg jpeg

Albastrul şi roşul,amândouă în nuanţe vibrante,aşa cum îţi sunt sugerate de podiumuri în acest sezon,sunt două culori numai bune pentru a le cupla cu alb. Ţi se pare prea mult? Nici o problemă. O paletă mai atenuată,cum ar fi bleumarin,gri sau camel,de asemenea,funcţionează mereu! Pentru seară,o variantă „spumoasă” de alb poate fi alternativa perfectă a „micuţei rochii negre”!  Caută satin sclipitor,sau paiete,pentru a atrage toate privirile.

706a43a66793bedcb6096c9fe8016e1f jpg jpeg
1178b3b79f217f0a741f6caa705e36f1 jpg jpeg


Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg