Poartă cu stil pareo!

1 76175 original jpg jpeg

Feminin şi foarte şic, pareo-ul este ideal pentru plajă, mai ales atunci când vrei să îţi protejezi pielea de razele puternice ale soarelui sau să ascunzi anumite defecte ale corpului. Cu puţină creativitate, această piesă se poate transforma într-o fustă sau într-o rochie originală.

Inspirat din portul tradiţional al populaţiei din Tahiti, pareo-ul este confecţionat din materiale textile uşoare, vaporoase, care îţi oferă un plus de confort. El mai poartă denumirea de sarong, care este o piesă de îmbrăcăminte cu specific malaezian, purtată atât de femei, cât şi de bărbaţi.

Fustă lejeră

Dacă ai coapse mai mari sau vrei să ascunzi porţiunile cu celulită, optează pentru un pareo în culori de vară, pe care îl înfăşori în jurul taliei. Eşarfa poate fi de diferite lungimi, în funcţie de preferinţe. Cu ajutorul său, talia va părea mai subţire şi nu te vei mai simţi stânjenită în costum de baie. Poţi să legi colţurile în faţă sau în lateral. Dacă vrei să atragi toate privirile, ataşează-i voalului subţire o broşă preţioasă.

Rochie de plajă

Câteva kilograme în plus pot fi ascunse cu succes la plajă dacă alegi să porţi un pareo mai lung. Îl poţi lega în jurul bustului şi să îţi laşi umerii la vedere sau îl poţi prinde deasupra pieptului, pentru a obţine mai mult volum. Dacă ai picioare lungi, leagă-l în jurul gâtului, astfel încât partea superioară a corpului să fie acoperită. Pentru un plus de efect, poţi să îl porţi şi în varianta cu un singur umăr.

Pareo verde pal, costume baie ro, 50,18 lei jpg jpeg

Pareo verde pal, www.costume-baie.ro, 50,18 lei

Pareo mov, costume baie ro, 65,03 lei jpg jpeg

Pareo mov, www.costume-baie.ro, 65,03 lei

Pareo, wildfashion ro, 34 lei jpg jpeg

Pareo, www.wildfashion.ro, 34 lei

Truc Click! pentru femei

Dacă eşti mai slăbuţă, alege eşarfe cu motive florale sau imprimeuri mari, care să dea senzaţia de volum. În schimb, dacă ai câteva kilograme în plus, optează pentru un pareo simplu, în culori puternice sau nuanţe neon, care să îţi ascundă defectele.

Idei Click! pentru femei

Pentru a obţine o rochie cu spatele gol, aşează un pareo în jurul corpului, deasupra bustului, astfel încât cele două capete să ajungă în faţă. Încrucişează-le, răsuceşte-le şi prinde-le în jurul gâtului, la spate. Completează-ţi ţinuta de plajă cu o pălărie supradimensionată.

: