Poartă verde pentru un look eco!

1 54422 original jpg jpeg

Rochiile reprezintă asul nostru din mânecă ori de câte ori vrem să arătăm bine sau să cucerim! Culoarea este şi ea importantă, aşa că îţi recomand una elegantă: verdele! Nuanţa rămâne la latitudinea ta, iar tendinţele sunt tare generoase anul acesta!

Verdele mentă

După cum ştii deja,verdele mentă a fost vedeta acestui an,iar marile case de modă au scos o mulţime de rochii frumoase la bătaie. Tu ai apucat să-ţi iei o astfel de rochie? Este uşor de purtat şi chiar şi de accesorizat. Poartă un colier ceva mai masiv,cu pietre colorate sau optează pentru o variantă metalică,stil egiptean.

3c8170ba3def4aadabe8eb61b000ef9b jpg jpeg

Verdele imprimat

Rochiile cu imprimeu sunt foarte prietenoase şi pot fi purtate atât seara cât şi ziua,dacă urmezi o regulă simplă:imprimeul va fi mare şi dispersat cât de mult pe rochie,seara,şi ceva mai mic şi mai delicat,pentru varianta de zi. Poart-o dacă îţi este permis,cu o curea delicată în talie!

c0fc8bbb4fd5ee0711e47ea44d7e3359 jpg jpeg

Verdele cu detalii

Atunci când alegi o rochie simplă şi elegantă,primul lucru pe care este posibil să-l doreşti,este să nu pari monotonă. Tocmai de aceea,în afară de aceesorii,la care poţi apela mereu şi în orice cantitate,mai poţi miza şi pe croiul rochiei ori detaliile deosebite. Poţi alege un model cu guler victorian,de tip jabou (un fel de volane ce „curg” spre decolteu). Dacă tot nu te simţi pusă în valoare,alege un alt model de rochie,cu aplicaţii. Paietele au revenit în tendinţe.

5741819824761860bc14d3bd5678603c jpg jpeg