Pregăteşte-te pentru competiţia culinară a verii!

1 48775 original jpg jpeg

Unul dintre cei mai buni maeştri culinari ai lumii, Gordon Ramsay, te va pune pe jar într-unul dintre cele mai cunoscute programe, Masterchef, ce va avea premiera la TLC, miercuri, 29 iunie, ora 21.00.

Noul program „Masterchef US” începe căutarea celui mai talentat bucătar amator din America. Candidaţii sunt invitaţi la Los Angeles pentru a da o probă în faţa unui juriu format din trei oameni:Gordon Ramsay,Graham Elliot şi Joe Bastianich.

În fiecare episod,concurenţii au la dispoziţie doar o oră pentru a pregăti un fel de mâncare reprezentativ,în speranţa că vor intra în competiţia culinară a vieţii lor. Unii vor fi trimişi acasă,dar alţii vor intra în următoarea rundă a concursului.

Câştigătorul va primi 250.000 de dolari,propriul contract pentru publicarea unei cărţi de bucate şi primul titlu de American Master Chef acordat vreodată.

Faceţi cunoştinţă cu juriul:

Bowles (dreapta) este un adevărat talent,care a devenit cel mai tânăr chef de 4 stele din America,la vârsta de numai 27 de ani. Este un pionier al mişcării gastronomiei moleculare,trend care combină gătitul cu chimia. Restaurantul lui inovator combină reţete americane de top cu umor şi un stop de energie,pentru a crea primul restaurant „bistronomic” din Chicago. A primit numeroase premii,cum ar fi mult râvnitul James Beard Award.

Dacă numele lui Joe Bastianich (centru) îţi sună cunoscut este firesc. Mama lui,Lidia Bastianich,este o vedetă a artei culinare. Joe este prieten şi partener de afaceri cu cel mai succes chef italian din America,Mario Batali. Dar viaţa lui Bastianich nu se rezumă doar la restaurante excelente. El este şi un apreciat producător de vinuri. Cartea lui despre combinaţiile de vinuri,„Vino Italiano”,este considerată un adevărat etalon în domeniu.

Puţini oameni din lumea occidentală nu ştiu cine este Gordon Ramsay (stânga).  Deşi reputaţia lui în SUA a fost clădită în principal pe temperamentul lui exploziv şi maniera colorată de utilizare a metaforelor,în Europa,Gordon este considerat unul dintre cei mai buni maeştri culinari ai lumii. Este unul dintre cei mai talentaţi şi mai pasionaţi oameni din industria culinară.Recente

Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg