Pregăteşte-te pentru un nou concert Vunk!

1 52147 original jpg jpeg

Astăzi s-au pus în vânzare biletele pentru spectacolul „Vunk la Polivalentă“, cea mai grandioasă punere în scenă a trupei Vunk, cea mai premiată formaţie românească de rock din ultimii doi ani.

Concertul va avea loc pe 14 noiembrie la Sala Polivalentă din Bucureşti,începând cu ora 19.00.Tot atunci,trupa va lansa noul său album,intitulat „Nu scapă nimeni“,din care băieţii au prezentat deja primul single:„Scapă-mă de ea“.

Pe lângă piese de pe noul album,recitalul de aproape două ore va include şi hiturile lansate în cei 13 ani de carieră:„Pleacă“,„1000“,„Baladă pentru o minune“,„Regele şoselelor“,„Artificii pe tavan“,„Lângă inima mea vine inima ta“,„Prăjitura cu jeleu“,„O ultimă dorinţă“,„Vreau o ţară ca afară“,„Iubire cu împrumut“.

Cornel Ilie,solistul trupei,spune că „suntem superstiţioşi,credem că toate lucururile bune se întâmplă într-o miercuri spre joi. Am ales Sala Polivalentă pentru că este cea mai mare sală din ţară în care se poate organiza un concert,este sala care nu impune absolut nicio graniţă imaginaţiei şi în care poţi face orice. Iar asta se va vedea pe 14 noiembrie,pentru că avem deja nişte idei spectaculoase,originale şi suprinzătoare. Ne aşteptăm să vina 6000 de spectatori care să spună la sfârşit că a fost un spectacol bestial. Pentru asta vom munci în următoarele 3 luni şi asta e cea mai mare mulţumire“.

Preţul biletelor începe de la 30 de lei şi ajunge până la 150 de lei. Organizatorii au pus în vânzare şi bilete la un preţ special pentru elevi şi studenti de doar 25 de lei în zona Gazon B. De asemenea,doritorii pot achiziţiona un pachet VIP care include acces în backstage,catering dar şi un CD cu noul album al trupei,intitulat „Nu scapă nimeni“.

Biletele sunt disponibile,în exclusivitate pe www.myticket.roşi în reţeaua magazinelor Diverta.