Ramona Bădescu şi oficiali ai Italiei au participat la Italian Lifestyle Night

4 75133 original jpg jpeg

Sute de persoane au fost prezente la sărbătoarea italiană din cadrul galeriei comerciale The Grand Avenue, care s-a metamorfozat, pentru o seară, într-un peisaj autentic peninsular, cu măslini, palmieri şi leandri.

Printre invitaţi s-au aflat persoane publice,oameni de afaceri din comunitatea italiană,precum şi oficiali ai Italiei în ţara noastră:Excelenţa Sa,domnul ambasador Marco Giungi,precum şi reprezentanţii Consulatului General al Italiei în România.

Italian Lifestyle Night a fost un itinerariu presărat cu cele mai incitante destinaţii care au legătură cu arta şi cultura italiană:Dolce &Gabbana,Roberto Cavalli,Valentino,Ermanno Scervino,Diesel,Pasquale Bruni by Orologeria Galt,El Unico,Trussardi,Avant Premiere.

Invitaţii s-au bucurat de muzică italiană autentică şi s-au delectat cu preparate italiene. Marci auto din Italia au completat tabloul autentic,alături de un prosecco bar şi limonadă realizată exact cum numai italienii ştiu să o facă,servită la umbra arbuştilor mediteraneeni.

De asemenea,toate magazinele care promovează branduri italiene au avut un program special pentru cei invitaţi,tocmai pentru a-i transpune pe aceştia în lumea boemă şi originală a culturii italiene,acolo unde dragostea pentru frumos este ridicată la rang de artă în orice domeniu care poartă cu mândrie titulatura de “Made in Italy”.

“Made in Italy” este unul dintre cele mai puternice branduri de ţară din lume,cu o istorie care începe la începutul anilor ’80 si care face referire la cele patru industrii tradiţionale pe care s-a bazat dezvoltarea Italiei,grupate sub denumirea generică de “Cei Patru A”:Abbigliamento (branduri de fashion), Agroalimentare (branduri alimentare), Arredamento (branduri din zona de mobilier si design interior) şi Automobili (industria constructoare de maşini şi ambarcaţiuni).Recente

Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg