Recomandări pentru week-end

1 72270 original jpg jpeg

Dacă nu ştii încă ce să faci în week-end, uită-te peste recomandările noastre. Citeşte o carte, mergi la un film sau vizitează o expoziţie.

Film

„Album de familie“

 Comedia,regizată de turcul Mehmet Can Mertoğlu,prezintă povestea unui cuplu aflat în jurul vârstei de 40 de ani care vrea să falsifice un album foto al unei pretinse perioade de sarcină. Cei doi îşi propun să demonstreze legătura biologică dintre ei şi bebeluşul pe care vor să-l adopte. Pelicula este realizată în colaborare cu nume sonore ale cinematografiei româneşti,precum regizorul Călin Peter Netzer şi producătorul Marius Panduru. Filmul,câştigător al premiului Heart of Sarajevo,intră din 25 noiembrie în cinematografele din Bucureşti,Cluj-Napoca şi Constanţa. Pelicula este o co-producţie Turcia-Franţa-România.

Expoziţie

„Suvenir de iarnă“

Elite Art Gallery din Bucureşti se tranformă într-un loc plin de magie,care ne introduce în spiritul sărbătorilor de iarnă. Pentru cei care vor să caute din timp cadouri,să se inspire sau doar să îşi răsfeţe sufletul,expoziţia va fi deschisă în perioada 30 noiembrie 2016 -10 ianuarie 2017. Publicul se va bucura de o selecţie de bijuterii contemporane,pictură,obiecte decorative. Toţi participanţii vor avea şansa să se înscrie la o tombolă cu surprize.

Carte

„Culori şi tradiţii în folclorul românesc“

„Culori şi tradiţii în folclorul românesc. Carte de colorat pentru toate vârstele“,semnată de renumitul pictor şi ilustrator Devis Grebu,va fi lansată de Grupul Editorial ALL la Târgul de Carte Gaudeamus. Tomul dă cititorului şansa de a deveni coautor al unor mici opere de artă. Scene care surprind tradiţii ale satului românesc,tablouri rustice exuberante aşteaptă culorile care să le însufleţească,după inspiraţia celui care le colorează.



Recente

Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg