Redescoperă lectura la «Noaptea Bibliotecilor»!

1 66685 original jpg jpeg

Îţi place să citeşti? Atunci te vei bucura să afli că în noaptea de 1 spre 2 octombrie are loc „Noaptea Bibliotecilor”, un proiect care îşi propune să readucă în atenţia publicului plăcerea de a naviga în lumea cărţilor.

Tehnologia a evoluat şi acest lucru nu poate fi pus sub semnul întrebării. Deşi Kindle sau iPad sunt considerate o alternativă a bibliotecilor reale,în fapt,PDF-ul nu poate învinge emoţia şi parfumul filelor unei cărţi pe care o găseşti în bibliotecă,o instituţie aproape uitată de majoritatea tinerilor.

Într-o eră în care informaţia este la o distanţă de un simplu „click", „Noaptea Bibliotecilor” îţi aminteşte că experienţa lecturii ar trebui redescoperită şi aprofundată. Proiectul este organizat de Asociaţia EXCEDO, în parteneriat cu Asociaţia Marketer Club şi Asociaţia Naţională a Bibliotecilor Publice din România (ANBPR).

De-a lungul nopţii de sâmbătă, 1 octombrie, spre duminică, eşti invitată la conferinţe, ateliere, mese rotunde, spectacole de teatru, proiecţii de film, concerte unplugged, prezentări de carte rară, expoziţii şi vernisaje.

Pasionaţii de lectură vor putea discuta deschis cu personalităţi ale mediului cultural, din domenii diverse: Dan C. Mihăilescu, Maia Morgenstern, Acad. Gabriel Strempel, Florin Piersic jr, Mircea Vasilescu, Adrian Papahagi, Doina Rusti, Mircea Toma, Dan Puric, Jean Lorin Sterian, Lucian Mândruţă, Alex Ştefănescu, Costi Rogozanu.

Programul detaliat se găseşte pe site-ul evenimentului - www.noapteabibliotecilor.ro-şi va fi actualizat permanent,până la data de 30 septembrie.Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg