Renault Captur 120 TCe facelift – Ce captură!

1 77484 original jpg jpeg

Când a venit pe lume în 2013, Renault Captur redefinea ideea de crossover, cu dimensiunile lui de maşină de oraş, dar gardă la sol de SUV veritabil. Naţionalişti din fire, francezii l-au desemnat “Maşina Anului” în anul lansării. Jucau o carte sigură, în cel mai riscant joc de cărţi: cel al SUV-urilor mici.

În România, Captur este pe locul 3 în topul celor mai bine vândute SUV-uri mici şi aleargă să-i prindă din urmă pe Duster-ul autohton şi pe japonezul Vitara. Versiunea construită peste Prut are chiar platforma lui Duster, şi nu pe cea a lui Clio.

Puţin a umblat Renault la design-ul lui Captur, cu teamă parcă să nu strice o reţetă care este delicioasă aşa cum este! Are acum o grilă nouă şi faruri LED Pure Vision cu semnătura luminoasă în forma literei C, dar şi două culori nouă în gamă, Ocean Blue şi Orange Atacama (Exterior bi-ton Noir Etoile şi Orange Atacama – 400 de euro, în cazul maşinii de test).

Altfel se vede lumea de la 17 centimetri de sol. Nu stai nici prea sus, nici prea jos, iar zona vitrată mare asigură o vizibilitate impecabilă. Nu eşti în stratosferă, ca într-o off-roader veritabil, dar poţi fenta zăpada care se strânge iarna pe străduţele din oraş. Crossover-ul urban nu este disponibil cu tracţiune integrală, dar cu funcţia X-Mod, un fel de tracţiune integrală… imaginară, un sistem care acţionează asupra ESP-ului, ai şanse mai mari să treci cu bine de un teren mai greu ca bulevardele cu gropi.

Descoperă mai multe despre Renault Captur pe autoexpert.roRecente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg