Românii sunt deştepţi (P)

1 50120 original jpg jpeg

De 1 Decembrie, ciocolăţica ROM Autentic îi propune României să devină prima ţară din lume care îşi schimbă imaginea pe Internet.

Campania “Românii sunt deştepţi”e un succes de zile mari. Cum ar fi,de exemplu,Ziua Naţională. Mai concret,peste 270.000 de oameni au luat pe sus internetul şi au căutat deja sintagma “romanii sunt destepti”. Asta înseamnă că sugestiile automate din motorul de căutare Google care şifonau destul de urât imaginea românilor au acum toate şansele să se schimbe. Simultan,sute de site-uri au scris despre iniţiativă,în vreme ce campania a fost lăudată până şi în Germania,Italia,Anglia,Austria,Grecia,Bulgaria,Rusia sau,quelle surprise!,în Franţa.

Nume cu greutate din cele mai diverse domenii,dar care îşi îndrăgesc fraţii români,susţin şi ele campania:Ilie Năstase,CRBL,Ion Caramitru,Andreea Esca,Puya,regizorul Corneliu Porumboiu,fotbalistul George Ogăraru se numără printre cei care cred că românii sunt campioni,educaţi,simpatici,isteţi,ospitalieri,sau creativi.

Sugestiile oferite automat de google.co.uk au făcut-o pe Loredana Salanţă,Miss World România şi Top Model of the World,să se alăture campaniei şi să susţină căutarea “romanii sunt frumosi.” Românca noastră,care a dat clasă celor mai frumoase femei de pe cele 6 continente,crede că schimbarea imaginii României începe cu schimbarea părerii noastre despre noi însine şi cu recâştigarea încrederii în calităţile noastre.Aşa că începând cu luna decembrie,Loredana va purta cu mândrie tricourile cu mesajul campaniei pe scenele din Germania,China şi India.

image
image
image
image

Dacă şi tu crezi că suntem mai buni,mai frumoşi sau mai cu moţ decât zice internetul,intră acum pe www.romaniisuntdestepti.ro. Caută “romanii sunt destepti” şi hai să facem din România prima ţară din lume care îşi îndulceşte imaginea pe net.

Deşteaptă-te,române,şi pe Internet!

image


Recente

Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg