Să fim alături de Ştefan

1 48005 original jpg jpeg

Vrei să asculţi trupe cunoscute în lumea muzicală şi să faci un gest nobil? Atunci nu rata seria de evenimente care vor avea loc în perioada 16-23 decembrie în club Fabrica, Expirat şi Elephant Pub.

Îl cunosc personal pe Ştefan şi vă pot spune cu mâna pe inimă că este un om de nota 10. Mereu cu fire şi cabluri după el,nu ar ezita vreodată să-şi ajute prietenii şi să-şi piardă nopţile pentru ca cei din jur să aibă parte de evenimente memorabile. Să-ţi enumăr câteva dintre ele? Păi este o listă lungă,dar nu aş putea uita de concertul celor de la Muse,Metallica,Madonna,AC/DC,Iron Maiden,Rammstein,Lenny Kravitz,Ozzy Osbourne,Bob Dylan,Anathema. Acum,el are nevoie de un strop de speranţă şi de ajutor din partea celor care cărora le-a bucurat măcar o oră din viaţă.

Concerte pentru salvarea unei vieţiThe Mono Jacks,Vlase şi Moşu de la ZOB,Trupa no. 13,Dekadens,Perfect Zero For Infinity,East Roots,Butch,Veritasaga,DJ Undoo,Zeppelin sunt câţiva dintre artiştii care vor susţine concerte alături de oameni de teatru şi de artişti fotografi,în cadrul campaniei „Pentru că suntem oameni. Pentru Ştefan”. Suma adunată din vânzarea biletelor şi a consumaţiei de la bar va fi donată pentru recuperarea medicală a lui Ştefan,un tânăr foarte talentat şi muncitor de numai 27 de ani aflat acum la terapie intensivă în urma unui accident. Preţul unui bilet variază între 15 şi 20 de lei.

Totodată,Ştefan are nevoie de sânge,pentru colectarea trombocitelor. Pot dona persoanele de sex masculin,cu grupa de sânge B3 pozitiv. Recoltarea de la donatori se face în Bucureşti,Ploieşti sau Piteşti,pentru ca sângele să poată fi transportat în timp util la spital. Pentru a fi programaţi,cei care pot dona sânge sunt rugaţi să trimită un mail la adresa

.

Costurile pe care familia lui Ştefan trebuie să le suporte sunt imense,însă cu ajutorul celor din jur are o şansă la viaţă. Dacă vrei să fii aproape de el,poţi depune bani în contul RO80BRDE426SV41719954260,deschis la BDR Titan,pe numele Pischis Constantin Bogdan. Pagina de facebook prin intermediul căreia ţin legătura cei care îi sunt aproape este “Pentru că suntem oameni. Pentru Ştefan”-Recente

Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg