Sacoul, mereu la modă

1 48149 original jpg jpeg

Preluat din vestimentaţia masculină, sacoul a fost mereu adaptat şi modificat, până a ajuns la o linie extrem de feminină. Vrei să ştii ce ţi se potriveşte?

Ziua sau seara?

Pentru o ţinută de zi,poţi alege un sacou,o pereche de jeanşi sau de colanţi şi un tricou lejer. De asemenea,sacoul merge bine şi peste o rochie casual,cu pantaloni scurţi şi cu botine sau în combinaţie cu o pereche de pantaloni largi.

În plus,dacă alegi un model cu croiala potrivită pentru tine şi cu o culoare plăcută,te vei simţi foarte confortabil,iar restul ţinutei va fi armonios.

Pentru o ţinută casual

Pentru un look casual-elegant,cu combină sacoul cu o cămaşă sau cu un top,cu o fustă cu talie înaltă sau o pereche de pantaloni şi cu o pereche de botine cu toc sau cu platformă.

Dacă mai adaugi o geantă plic,vei fi în centrul atenţiei!

Perfect pentru ţinutele de seară

Seara ar fi de preferat să pui sacoul peste o rochie şic,foarte feminină,sau un top strălucitor şi o pereche de jeanşi puţin evazaţi.

Botinele sau cizmele cu toc sunt obligatorii. Pentru un plus de strălucire,alege accesorii din lac,foarte în vogă în sezon. Lanţurile lungi şi perlele sunt,de asemenea,extrem de moderne pentru ţinuta de seară.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg