Salvaţi Copiii România lansează o nouă campanie umanitară

1 71401 original jpg jpeg

Astăzi, de Ziua Internaţională a Educaţiei, Organizaţia Salvaţi Copiii lansează a XVI-a ediţie a Festivalului Brazilor de Crăciun, eveniment de strângere de fonduri pentru asigurarea accesului la educaţie şi prevenirea abandonului şcolar în rândul copiilor proveniţi din medii defavorizate.

Şi în acest an,unii dintre cei mai cunoscuţi designeri vor crea,exclusiv pentru această ocazie,brazi de Crăciun,care vor fi apoi licitaţi. Fiind una dintre atracţiile calendarului social al sezonului,Festivalul Brazilor de Crăciun sprijină proiectele educaţionale derulate de Salvaţi Copiii România.

Festivalul Brazilor de Crăciun este cel mai important eveniment de Business Charity &networking anual,iar printre designerii care vor crea brazii de Crăciun se numără Doina Levintza,Stephan Pelger,Irina Pogonaru (Photoliu),Rhea Costa şi mulţi alţii.  

„Salvaţi Copiii România are drept priorităţi prevenirea şi reducerea abandonului şcolar,cât şi reducerea impactului negativ al migraţiei economice a părinţilor asupra copiilor rămaşi acasă. Gala Brazilor de Crăciun este un eveniment anual cu un impact foarte mare pentru Organizaţie şi ne dorim ca şi în acest an să avem alături de noi designeri,sponsori şi parteneri dornici să îmbunătăţească calitatea educaţiei,astfel încât datorită sprijinului lor,un număr cât mai mare de copii din comunităţi defavorizate să poată fi sprijiniţi cu servicii educaţionale şi de asistenţă socială”,a declarat Gabriela Alexandrescu,Preşedintele Executiv Salvaţi Copiii România.

“Sunt alături de Salvaţi Copiii şi Festivalul Brazilor de Crăciun de 12 ani. Copilăria şi sărbătorile de Crăciun mă inspiră să visez şi să cred în magia oamenilor. Anul trecut,braduţul creat de mine,“Winter Wonderland”,a fost licitat cu 8.000 de Euro. Mă bucur că în acest fel îi pot ajuta pe copii să aibă parte de educţie şi implicit un viitor.” a declarat Stephan Pelger

„Alături de Salvaţi Copiii scriu o poveste despre vieţi schimbate:sunt vieţile copiilor încercaţi de soartă. Hai să le arătăm că îi iubim necondiţionat şi că ne gândim la ei. Vă invit să vă implicaţi,investiţia în viitorul acestor copii contează” declară Andreea Raicu.

La ediţiile anterioare ale Festivalului Brazilor de Crăciun au participat cei mai influenţi manageri de companii,antreprenori,persoane publice,oameni de business şi de media.

Anul trecut,licitaţiile pentru brazi au ajuns la sume cuprinse între 500 şi 19.500 de Euro.Recente

Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg