Se poartă roşu! VEZI FOTO

1 51172 original jpg jpeg

E una dintre principalele culori ale sezonului, dar nu e întotdeauna uşor de purtat. În schimb, atunci când reuşeşti să-l integrezi cu stil într-o ţinută, roşul îţi dinamizează întregul aspect şi-ţi garantează că nu vei trece neobservată.

Roşul e o culoare pretenţioasă,dar cu un farmec de neegalat. Poart-o în combinaţii curajoase,cu tocuri înalte,coafuri bine definite şi un machiaj discret,în care principalul element să fie rujul corai. Dar să ne întoarcem la haine!

Pantaloni de efect

Nu multe femei îndrăznesc să poarte o pereche colorată de pantaloni. Însă,odată ce vei încerca o ţinută compusă dintr-o pereche de pantaloni roşii şi o bluză de inspiraţie retro,te vei îndrăgosti de un astfel de look. Alege pantaloni de-un roşu puternic,drepţi sau evazaţi,care îţi vor evidenţia silueta. Un model cu talie înaltă va crea un efect de alungire a picioarelor. Pentru o ţinută sport,adaugă o pereche de bocanci din piele,iar pentru o seara elegantă – o pereche de botine cu toc înalt.

46cf668fccfc7e3d460a82ac59fdc75d jpg jpeg

Joacă-te cu lungimile!

Piesa vestimentară care a atras atenţia în acest sezon a fost capa. Iar roşul e culoarea ideală pentru un astfel de obiect vestimentar. Dacă nu vrei un mix de culori tari,contruieşte restul ţinutei din piese în tonuri de alb,negru,bej. Astfel,roşul va fi şi mai bine evidenţiat! În plus,capa se potriveşte cu orice-fuste,rochii sau pantaloni – şi se adaptează oricărui stil. Pentru un look fresh,jonglează cu lungimile şi cu asimetriile. Încălţăminte recomandată:botinele.

a3a3d28bdb528074f537a6d23cc9513e jpg jpeg

Eleganţă glam

Pentru una dintre petrecerile lunii decembrie,poţi alege o bluză din mătase,de-un roşu burgund,una dintre nuanţele-vedetă ale sezonului. Fie că o vei purta cu clasica fustă neagră,fie că vei merge pe varianta bluză de tip rochie în combinaţie cu colanţi extravaganţi,ideal este să accesorizezi ţinuta cu o curea subţire,în talie. Cureaua îţi va accentua bustul şi îţi va defini silueta. Dar nu e greşit nici să optezi pentru un look lejer,purtând o bluză roşie,largă,lungă şi asimetrică,pantaloni slim,într-o culoare închisă,şi botine cu toc gros.

9042fca2bb958f73869c8d614e02137e jpg jpeg

Foto:ShutterstockRecente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg