Secretele celor mai bine îmbrăcate femei

1 73220 original jpg jpeg

Chiar dacă mergi la o petrecere, la birou sau la o cină, trebuie să alegi cu mare atenţie ţinuta. Dacă ai petrece ore în picioare în faţa dulapului, tot nu vei fi mulţumită. Nu trebuie să alegi ceea ce este întotdeauna la modă şi, ca să fii o femeie bine îmbrăcată, învaţă cele 6 secrete din modă.

Începe cu elementele esenţiale

Potrivit lui Amy Smilovic,designerul celebru al liniei de modă Tibi,ea selectează şase elemente esenţiale din dulap şi construieşte ţinuta în jurul lor.„Tot ceea ce am în dulap ar trebui să se potrivească cu aceste elemente. Poţi începe cu o cămaşăcu nasturi de bază şi pantaloni negri,apoi stilizează-le cu un blazer boem şi o cravată din dantelă”,ne sfătuieşte Amy Smilovic

Ţine cont de tipul corpului şi stilul de viaţă când cumperi haine

Potrivit stilistului Rachel Zoe,femeile nu cumpără de multe ori ceea ce este potrivit corpului,ci ceea ce este pe model şi la modă. Aşa că,du-te şi scoate din dulap tot ce nu ţi se potriveşte.

Citeşte şi:Cămăşile cu broderie,la modă anul acesta

În plus,niciodată nu cumpăra pantofi dacă nu ţi se potrivesc. Pentru că,doar îi vei iubi şi nu-i vei purta”,spune stilista Zoe.

991e454189abdd8ba46a10077391e983 jpg jpeg

De asemenea,stilul de viaţă este un factor important în alegerea garderobei,pentru că cele mai multe femei pun în echilibru şi în mod activ roluri multiple.

„Asiguraţi-vă că fiecare achiziţie poate fi purtată de la locul de muncă la o cină cu prietenii", spune Ivanka Trump, preşedinta unei linii de bijuterii. "Cu cât este mai practic,cu atât merită investiţia", a adăugat ea.

Evită cumpărăturile în plus

Supermodelul Beverly Johnson, care a fost prima femeie afro-americană care a apărut pe coperta Vogue, în 1974, afirmă că trebuie impusă o limită numărului de articole vestimentare cumpărate şi să iei deciziile cele mai bune la cumpărături.

50a80940b82e958a2735b4d9fc2a25e0 jpg jpeg

„Pentru mine la cumpărături, nu este vorba de cantitate. Pregătesc o listă de cumpărături cu ceea ce am nevoie şi care trebuie să se regăsească în dulap şi, astfel, evit cumpărăturile în plus",

Citeşte şi:De Ziua Îndrăgostiţilor nu e vorba doar de roşu sau roz. Iată ce culori să porţi

Spune nu capriciilor

„Alege articole vestimentare atemporale,adaugă personalitate stilului tău,sau alege haine şi accesorii de nuanţe clasice”,ne sfătuieşte stilista Rachel Zoe.

75af4c14b9fedd90393fe5090a67af6a jpg jpeg

Accesoriile fac ţinuta  

9e338bcdc550f966f7d2036a23d4d68b jpg jpeg

Un colier bine ales poate transforma complet rochia neagrăde bază,care poate fi îmbrăcată atât ziua,cât şi seara. 

Când îţi place ceva,cumpăr-o şi îmbrac-o

Cu toate că trebuie să ţii cont de tendinţe,nu trebuie să-ţi fie teamnă să complaci hainele pe care le iubeşti pentru totdeauna. La fel ca bloggerul fashion Mary Orton,poţi alege rochia cu model floral care scoate în evidenţă feminitatea,indiferent de cât de non-versatilă este.

Sursă+credite foto:glamradar.com