Secretele de frumuseţe ale actriţei Aishwarya Rai

1 70323 original jpg jpeg

Actriţa şi fotomodelul indian, Aishwarya Rai, fostă Miss World în 1994, este considerată cea mai frumoasă femeie din lume. Şi-a început cariera la Bollywood, apoi a ajuns la Hollywood şi a apărut de mai multe ori pe coperta celor mai importante publicaţii.

Este actriţa cu pielea şi tenul perfect,ochii albaştri de un gri feeric,care arată mai mult decât perfect. Dar care este secretul din spatele frumuseţii ei în ciuda programului încărcat pe care-l are? Aceasta este,cu siguranţă întrebarea care se află în mintea ta,de aceea,dacă vei citi în continuare,vei afla răspunsul.

Secretele de frumuseţe ale actriţei Aishwarya Rai:

Actriţa a fost binecuvântată cu părul şi pielea perfectăşi urmează un stil de viaţă foarte sănătos pentru a-şi menţine frumuseţea. Stă departe de alimentele prăjite,fast-food,produse cu grăsime,alcool şi fumat. În schimb,mănâncă multe fructe şi legume,prin care oferă corpului vitamine,minerale şi antioxidanţi.În plus,preferă mâncarea gătită în casă şi bea foarte multă apă pentru a menţine pielea hidratată şi radiantă. Acestea sunt cele mai importante lucruri care menţin pielea tânără şi frumoasă,în orice moment. Acestea sunt sfaturile pe care le putem aplica şi noi în viaţa de zi cu zi.

Rutina de îngrijire a pielii-Aishwarya Rai:

Actriţa foloseşte ca exfoliant o mască pe bază de făină de năut,lapte şi şofran. În mod alternativ,foloseşte iaurt,pentru a hidrata pielea şi aplică o mască pe bază de castravete pentru ochi. Iar pentru prevenirea afecţiunilor pielii,se spală pe faţă în mod regulat şi aplică o cremă hidratantă potrivită tipului de ten pe care-l are.

Rutina de îngrijire a pielii pe care o are

este bazată,în principal pe remedii naturale care pot fi preparate acasă,în schimbul cremelor sau măştilor din comerţ. Sunt mult mai eficiente şi oferă rezultate uimitoare.

Dieta actriţei Aishwarya Rai:

În spatele corpului frumos şi a pielii sănătoase stă dieta. Actriţa stă departe de alimentele cu multe calorii. Dieta ei constă în principal din legume fierte,şi preferă orezul brun deoarece are un conţinut ridicat de fibre,care o fac să mănânce mai puţin şi să ardă mai multe grăsimi. În plus,păstrează tradiţia de a mânca cele trei mese principale ale zilei.

Totodată,practică yoga de câteva ori pe săptămână,în rest practică exerciţii fizice şi îţi începe ziua cu plimbarea de dimineaţă.

Actriţa Aishwarya Rai este clar înzestrată cu un chip frumos,care nu necesită mai mult decât dieta ca să rămână în formă. Secretele ei de frumuseţe sunt simple şi eficiente.Recente

înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg
Vedete certate cu apa si sapunul, foto shutterstock jpg