Şepcile, din nou în vogă

1 73528 original jpg jpeg

Credeai că numai pălăriile ample şi elegante te pot feri de razele soarelui sau de ploaie? Ei bine, şepcile au revenit în trend în acest sezon, fiind purtate de majoritatea tinerelor.

De ce? Pentru că sunt comode,nu impun un anumit stil vestimentar şi îţi oferă un look fresh şi tineresc. Fie că îţi place stilul swag sau le adori pe cele cu paiete şi ţinte,şepcile pot fi noua ta achiziţie de primăvară.

Iată câteva motive care te vor convinge că ai nevoie de o şapcă în garderoba ta:

1. Este un accesoriu care te va întineri şi îţi va pune în valoare firea jovială şi plină de energie

2. O poţi asorta la orice tip de jeans,geci sau tricouri

3. O şapcăcu un mesaj puternic te va scoate din anonimat şi,cu siguranţă,nu vei trece neobservată pe stradă

4. Te va salva în zilele în care părul nu îţi stă aşezat aşa cum ţi-ai dorit

5. Te va feri de vântul puternic,stropi sau razele soarelui

6. Dacă preferi anonimatul,o şapcă neagră şi o pereche de ochelari de soare te vor face să te simţi confortabil

Ce fel de şepci ţi se potrivesc?

Şapca cu scris

Acest accesoriu este pentru zilele în care te simţi de neînvins,pentru acele moment în care simţi că ai ceva de spus şi nu vrei să te cenzurezi. Fie că o porţi pe stradă,la birou sau la întâlnirile cu prietenii,şapca te va ajuta să atragi toată atenţia asupra ta. O poţi purta cu o jachetă de piele şi cu un tricou alb.

63b1985605ee2e243fb6676e69384029 jpg jpeg

Şapca simplă

O şapcă simplă te poate scoate din impas atunci când nu ştii ce să porţi pe cap. Tot ce trebuie să faci este să îţi alegi culorile favorite şi un material care să se potrivească cu ţinutata. Pentru un plus de contrast şi un effect wow,ai în vedere nuanţa părulu şi a tenului care să se potrivească cu şapca ta.

01d49dcdfd74454b4f2ca6c658fb9c9a jpg jpeg

Şapca cu paiete

Este un accesoriu strălucitor,ce îmbină stilul elegant cu cel casual. Dacă alegi să o porţi,trebuie să ai grijă ca vestimentaţia să fie una simplă iar machiajul să nu fie strident. Şapca cu paiete poate fi o alegere excelentă seara,în oraş.

2d84f46052c5152444c3e9530f6bf023 jpg jpeg

Şapca cu imprimeuri florale

Este la mare căutare în rândul adolescentelor. Şapca cu imprimeuri florale se poate purta cu o pereche de blugi boyfriend,un tricou oversized şi o pereche de pantofi sport. Este tipul de şapcă pe care o poţi purta fără griji şi la petreceri,festivaluri sau concerte în aer liber.

e553bf73a67b13544532dbb91f707d23 jpg jpeg

Sursă foto:madcapz.net