Şi tu poţi dona o jucărie!

1 50205 original jpg jpeg

Jucăriile dau farmec copilăriei şi toţi copiii ar trebui să aibă parte de ele. Până pe 15 decembrie, Bam boo te invită să donezi o jucărie pentru copiii defavorizaţi.

Decembrie e luna cadourilor şi luna generozităţii. Implică-te într-o campanie care şi-a propus să aducă jucăriile în viaţa acelor copii pentru care acestea sunt un lux nepermis. Dacă vrei să donezi o jucărie,magazinele Bam boo te aşteaptă! Un gest simplu de generozitate,care poate face mai frumoase sărbătorile unui copil defavorizat. Mai multe detalii,în comunicatul de presă de mai jos:

Niciun copil fara jucării de Crăciun!

În perioada 3-15 decembrie,Bam boo România,derulează o amplă campanie umanitară ce are ca scop strângerea de jucării pentru copiii defavorizaţi.

Desfăşurată în toate cele 14 magazine Bam boo din Bucureşti,Constanţa,Cluj,Iaşi şi Timişoara,campania “Niciun copil fără jucării de Crăciun”  îşi propune să adune în cele două săptămâni cât mai multe jucării prin două direcţii de acţiune:oricine merge la Bam boo şi cumpără o jucărie de pluş,poate alege şi dona încă una din magazin şi,în acelaşi timp,orice client aduce de acasă o jucarie în stare bună pentru a o dona,primeşte la cumpărăturile din acea zi o reducere de 20%.

Cu sprijinul voluntarilor de la patru importante organizaţii umanitare care desfăşoară programe pentru copii,şi anume SOS Satele Copiilor România,Holt România,Centrul Raţiu pentru Democraţie,Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany şi Asociaţia Creştină For Help,jucăriile donate împreună cu Bam boo sau direct “de acasă” sunt mai întâi strânse în cutii speciale aflate în toate magazinele Bam Boo şi marcate cu afişul “Sacul Moşului”. La sfârşitul campaniei,prin intermediul fundaţiilor umanitare,jucăriile îşi vor găsi drumul către copiii mai puţin norocoşi,pentru care orice gest de generozitate înseamnă atât de mult.Recente

Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg