Soirées de la Mode, primul eveniment de fashion de la noi, în 2012

1 50337 original jpg jpeg

La începutul lui 2012,pentru al 11-lea an consecutiv, Soirées de la Mode revine pe scena modei româneşti. În premieră, show-ul beneficiază de un sound susţinut de Maria Radu.

Soirées de la Mode,ediţia cu numărul 11,ce va avea loc în data de 18 ianuarie,la hotelul Hilton,din Bucureşti,îi este dedicată exclusiv designerului Wilhelmina Arz,cea care a deschis în urmă cu zece ani prima ediţie a evenimentului.

Soirées de la Mode este un eveniment deja consacrat. Este probabil unul dintre puţinele pe care le poţi numi cu adevărat eveniment de modăşi cu siguranţă unul dintre cele mai aşteptate,cel puţin de către mine. În urmă cu 10 ani am ales cuîncredere să particip la debutul acestui eveniment. Acum aleg să deschidem anul modeiîmpreună şi sper că va fi un lucru de bun augur şi pentru ceilalţi”,spune creatoarea de modă Wilhelmina Arz.

Imagineeste colecţia primăvară/vară pe care designerul o va prezenta la începutul anului şi care are ca punct de plecare tradiţia teatrului japonez. 25 de piese „personaje” vor oferi un spectacol care explorează multiplicitatea faţetelor feminine,o femeie care călătoreşte în timp şi în sine.

,e de părere Alin Gălăţescu,directorul festivalului.

Cât despre pantofii care accesorizează colecţia,sunt concepuţi şi realizaţi de Cristina Bâtlan. Decorul „viu” este asigurat de Mădălina Mocanu Lazăr. „Artitecturi” de păr-concept Laurent Tourette.

Ca în fiecare an,Soirées de la Mode va avea loc la Hotel Hilton,în data de 18 ianuarie 2012,începând cu orele 20:00.Recente

Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg