Sprâncenele bogate, din nou în trend!

1 67458 original jpg jpeg

După ani întergi de chin cu sprâncene din ce în ce mai subţiri, acum e rândul naturalului să-şi recucerească teritoriul.

Încă din luna iulie a anului trecut,de cândSienna Millera apărut la evenimente mondene cu un set de sprâncene bogate şi închis colorate,lumea modei internaţionale a început să-şi reconsidere poziţia referitor la aceste elemente ale frumuseţii feminine. În plus,arcuirea excesivă a sprâncenelor a fost în sfărşit depăşită.Ele sunt elementele cărora nu li se acordă prea multă atenţie,dar care pot face o diferenţă notabilă atunci când sunt modificate.

Cum putem transforma un set de sprâncene chinuite şi subţiri într-o pereche elegantă şi naturală?Sprâncenelor le ia aproximativ12 săptămâni pentru a reveni la forma naturală,în funcţie de cât au fost şterse în prealabil. Dacă te sperie ideea de a le lăsa atât de mult timp libere,poţi încerca să foloseşti foarfeca în locul pensetei,pentru o perioadă. Cu puţină îndemânare,poţi tăia chiar de la rădăcina firului. Este mai indicată o forfecuţă decât o lamă de ras,riscul de a tăia şi fire de care ai nevoie fiind cu mult redus.

Dacă firele cresc la loc mai greu decât te aşteptai,le poţi încuraja cu

,recunoscut pentru ajutorul oferit părului. Dacă este aplicat în fiecare seară înainte de culcare pe sprâncene,cu o periuţă sau cu degetele şi masat bine,pentru a intra în piele,rezultatele vor apărea deja după prima lună.

Pentru că,deşi ne axăm pe natural,sprâncenele au nevoie de o formă anume,

. Pentru a repara aceste modele,trebuie să fii atentă la locul în care se arcuieşte sprânceana şi să te concentrezi pe umplerea acelui gol.

Pentru a stabili lungimea sprâncenei,începutul trebuie să fie deasupra colţului interior al ochiului. Foloseşte un creion pentru a face un unghi între vârful nasului şi colţul exterior al ochiului.

,trage linii scurte şi nu apăsa,pentru a menţine un aspect cât mai aproape de natural. Ideal ar fi să foloseşti două creioane de nuanţe diferite.

Aşadar,după ani de chinuri grele şi subţiri,a venit momentul să-ţi eliberezi sprâncenele şi să îţi întinereşti zâmbetul!



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg