Ştii cum să alegi un inel? Acest ghid te poate ajuta!

1 71775 original jpg jpeg

Încă din cele mai vechi timpuri, inelul a fost considerat bijuteria cea mai sacră şi de valoare, pe care o persoană o poate purta. Acesta oferă o indicaţie a statutului şi personalităţii, şi îi dă mâinii un aspect elegant, subliniind frumuseţea ei.

Dar alegerea corectă a inelului nu este o chestiune simplă.

Iată ghidul care te ajută să alegi inelul corect:Cum să alegi inelul corect:În funcţie de vârstă

Inelul subţire cu o piatră mică arată foarte bine pe degetele unei pielitinere. În schimb,inelul mare previne apariţia acneei,ridurilor şi umflarea venelor.

În funcţie de forma mâinii

Inelele cu pietre alungite dau impresia de degete mai mari. De asemenea,poţi purta şi două inele dacă ai degetele lungi. Dar,dacă ai degetele foarte lungi,alege un inel oval cu pietricele rotunde sau alungite.

Inelul subţire dar cu piatră mare este de preferat pentru degetele subţiri,în timp ce,inelele cu decoraţiuni asimetrice sau triunghiulare fac degetele să pară mai mici.

În funcţie de etichetă

Diamantele se poartă doar dacă se merge la un eveniment important. Nu se poartă atunci când ţinuta este formată din blugi şi o cămaşă. În plus,purtarea mai multor inele pe o singură mână denotă o

de fineţe,gust.

Inelul subţire care are formă geometrică arată foarte bine pe degetul arătător. De asemenea,inelele de diferite materiale,dar şi de culori diferite,nu arată bine împreună. Evită purtarea de inele cu pietre preţioase sau mari dacă ai unghiile date cu o ojă deschisă la culoare. Acestea vor încărca mâna.

De asemenea,trebuie

purtarea de inele groase cu piatră mare dacă ai unghiile lungi. Optează pentru ceva mai finuţ,cum este un inel subţire cu o piatră mică.

Ştiai că purtarea inelului pe degetul mare dă dovadă de originalitate? Alege-le pe cele simple,care nu au nicio piatră. În schimb,pe degetul mic trebuie întotdeauna purtat un inel subţire,fără nicio decoraţiune. Un inel gros nu arată deloc bine pe degetul mic.Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg