Ştii cum să porţi hainele cu imprimeuri?

1 50096 original jpg jpeg

Feminine şi la modă, imprimeurile pot dezavantaja pe cineva care nu ştie să le poarte. Urmează sfaturile noastre şi vei arăta foarte bine în haine cu imprimeuri!

Imprimeul care-ţi pune talia în evidenţă

În primul rând,hainele cu imprimeuri trebuie alese în funcţie de stilul şi de morfologia proprie. Reţine că dacă eşti plinuţă,este mai bine să eviţi dungile orizontale sau motivele florale,intens colorate,care te fac să pari mai grăsuţă. Mai bine,mergi pe haine cu imprimeuri florale,micuţe,delicate sau pe dungi verticale,care alungesc şi nu lăţesc.

Şi materialul din care sunt confecţionate aceste haine este important. Hainele fluide sunt mai potrivite unei persoane plinuţe,iar cele mulate uneia slăbuţe,pentru că imprimeurile „pe corp” nu „iartă” micile defecte,ba chiar le scot în evidenţă.

Atenţie!

Evită să porţi imprimeuri stil zebră sau leopard în societate (la serviciu,la un interviu pentru un obţinerea unui loc de muncă sau la o şedinţă cu părinţii)!

Ocoleşte asocierea imprimeurilor!

Pentru a nu risca să cazi în desuet,ai grijă să nu porţi într-o ţinută mai mult de un obiect de îmbrăcăminte cu imprimeu! Nimic mai nepotrivit decât un imprimeu leopard alăturat unuia floral. O combinaţie „fericită” este cea dintre piesă vestimentară cu imprimeu şi alta uni,într-o culoare care se găseşte pe imprimeu sau complementară.

Extrapont

Ai succesul asigurat dacă asociezi:

-o bluză cu imprimeu floral la o pereche de jeanşi,pentru o ţinută de zi

-o bluză cu imprimeu leopard la o pereche de pantaloni negri,eleganţi,pentru o ţinută de seară

Negrul pune în evidenţă imprimeurile

Combină hainele de culoare neagră cu obiecte vestimentare cu imprimeuri şi nu vei da greş! Este o variantă la îndemână şi ieftină de purtare a fustelor imprimate,îndeosebi a celor în carouri. De altfel,sobritatea hainelor şi accesoriilor negre vine bine în completarea hainelor cu imprimeuri,atâta timp cât alegi o singură piesă vestimentară imprimată.

Accesoriile simple evidenţiază imprimeurile

Odată ce ai găsit imprimeurile care-ţi vin bine,mai trebuie doar să alegi accesoriile potrivite. Ca să nu dai greş,cel mai bine ar fi să alegi unele simple,uni. De pildă,la o rochie lungă şi largă,cu imprimeuri florale,ai putea purta o curea lată,gen corset,pentru a-ţi sublinia talia,şi încălţăminte uni,fără toc. Totul e să mizezi pe simplitate în privinţa accesoriilor,pentru a pune mai bine în evidenţă rochia,care este şi aşa destul de încărcată datorită imprimeurilor.Recente

Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg