SunTalks. Hai să vorbim despre tine, femeia de senzaţie!

1 73577 original jpg jpeg

Cum să-ţi alegi hainele care ţi se potrivesc şi care sunt principalele tehnici de automachiaj pe care le poţi stăpâni - sunt cele două teme ale seminariilor susţinute de Lena Criveanu, designer vestimentar, şi Suzana Vişan, make-up artist, în luna martie, la Sun Plaza.

„Cum să-ţi alegi piesele vestimentare care îţi pot pune în valoare calităţile”vei afla de la designerul Lena Criveanuîn cadrul seminarului care are loc sâmbătă,11 martie,la ora 12.00,în Sun Plaza.

Mai presus de tendinţele sezonului,este important modul în care te simţi tu în hainele pe care le porţi,iar asta poate fi influenţat de felul în care arăţi în ele. De aceea,Lena Criveanu îţi va vorbi despre mesajele pe care vestimentaţia le transmite despre propria persoană şi,deci,despre cât de important este să acorzi atenţie modurilor prin care îţi dezvolţi propria imagine şi stilul personal.

Care este legătura dintre limbajul trupului,stilul vestimentar şi mesajele pe care le transmit acestea,ce piese vestimentare sunt potrivite pentru o anumită constituţie şi nu pentru altele,care sunt proprietăţile culorilor şi de ce unele sunt mai potrivite pentru persoanele cu tenul deschis la culoare şi altele nu,sunt doar o parte dintre subiectele pe care Lena Criveanu le va discuta la seminar cu participantele ei.

Vino la seminar sâmbătă,11 martie,de la ora 12.00,şi află de la unul dintre cele mai cunoscuţi designeri români cum să ieşi din anonimat perfecţionându-ţi stilul personal.

Înscrierile se fac online,completând formularul de aici,pentru fiecare seminar în parte:http://www.sun-plaza.ro/sun-talks.  

„Cum să te machezi rapid şi să ai rezultatele pe care ţi le doreşti în fiecare zi” te ajută să afli Suzana Vişan,make-up artist,la seminarul care are loc sâmbătă,18 martie,la ora 12.00,în Sun Plaza.

Ce trebuie să conţină o trusă de machiaj? Care sunt produsele care nu trebuie să-ţi lipsească din trusă şi cum să le alegi astfel încât să-ţi poată pune în evidenţă trăsăturile? Cum să te machiezi în funcţie de forma ochilor? Cum îţi poţi transforma rapid machiajul de zi într-unul de seară? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care make-up artistul Suzana Vişan îţi va răspunde la seminarul de automachiaj. În plus,pentru că nu există o singură tehnică de machiaj care să i se potrivescă fiecărei femei,Suzana Vişan îţi va prezenta nu doar teoretic,ci şi practic,care sunt lucrurile la care trebuie să fii atentă atunci când îţi realizezi machiajul. Astfel,vei învăţa cum să te machiezi aşa cum îţi stă bine şi nu aşa cum îţi impun tendinţele sezonului.

Seminarul de automachiaj are loc sâmbătă,18 martie,de la ora 12.00,la Sun Plaza.

Înscrierile se fac online,completând formularul de aici,pentru fiecare seminar în parte:http://www.sun-plaza.ro/sun-talks/.

Intrarea este gratuită. 

7bd26b77087b980c24ba93b3e462b04e jpg jpeg


Recente

Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!