SunTalks. Hai să vorbim despre trup şi suflet!

1 71503 original jpg jpeg

Seminarii gratuite de nutriţie şi astrologie la Sun Plaza. Cum să te hrăneşti sănătos în sezonul rece, dar şi cum te influenţează astrele în deciziile pe care le iei de-a lungul vieţii sunt cele două teme ale seminariilor susţinute de nutriţionistul Mihaela Bilic şi astrologul Camelia Pătraşcanu în luna octombrie, la Sun Plaza.

 ”Cum să ne hrănim sănătos pentru sezonul rece” vei afla de la medicul nutriţionist Mihaela Bilicîn cadrul seminarului care are loc sâmbătă,15 octombrie,la ora 12.00.

În perioada iernii,preferinţele alimentare şi metabolismul se modifică în concordanţă cu anotimpul rece. Ce înseamnă o alimentaţie sănătoasă,care este orarul corect al meselor,cum să asociezi alimentele pentru a-ţi creşte imunitatea,dar şi cum să previi inerenta scădere a moralului în sezonul rece,cum să-ţi umpli serile lungi de iarnă cu altceva în afară de mâncare sunt doar o parte dintre subiectele pe care reputatul nutriţionist le va dezbate alături de participanţii la seminar. Nu în ultimul rând,vei afla care sunt alimentele care-ţi aduc buna dispoziţie,vei afla adevărul despre grăsime şi fibre,despre alimentele proaspete şi conservate,dar şi cum să adopţi principiul ”puţin din tot”,fără să te privezi de bucuria de a mânca ce-ţi doreşti.

Cinci dintre participanţii la seminar vor fi răsplătiţi cu premii constând în cartea ”Sănătatea are gust”,semnată de medicul nutriţionist Mihaela Bilic.

Înscrierile se fac online,completând formularul de aici,pentru fiecare seminar în parte:http://www.sun-plaza.ro/sun-talks/.

Astrologul Camelia Pătraşcanuva dezbate alături de oaspeţi tema ”Alegerile de destin”,pe care fiecare persoană le-a făcut într-un anumit moment al vieţii.

Mulţi şi-au pus întrebarea dacă alegerea făcută a fost corectă,dacă ar fi putut să facă altfel în cazul unei nereuşite. Cum îţi dai seama care sunt scopurile şi alegerile corecte pentru viaţa ta şi care sunt cele greşite? Ce te face cu adevărat fericit? Astrologia te poate ajuta să te lămureşti,dar numai omul decide ce face cu viaţa lui. Şi pentru că până la intrarea în 2017 nu mai este mult,cunoscutul astrolog va vorbi şi despre hotărârile cele mai importante pentru anul viitor – indicate de Saturn în Săgetător. Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale are în 2017 un tip de experienţe,într-un anumit domeniu de viaţă,în care iluziile sunt înlăturate şi înlocuite cu înţelepciune.

Seminarul ”Alegerile de destin” are loc sâmbătă,22 octombrie,de la ora 12.00,iar cinci dintre participanţi vor primi cartea ”Rescrie-ţi destinul!”de Camelia Pătraşcanu.

Înscrierile se fac online,completând formularul de aici,pentru fiecare seminar în parte:

.

Intrarea este gratuită. De asemenea,cele două seminarii vor fi transmise live pe www.sun-plaza.ro şi pe contul de Youtube.

Mai multe detalii pe http://www.sun-plaza.ro/event şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

Despre Sun Plaza

Sun Plaza Shopping Center,aflat în sudul capitalei,este un proiect dezvoltat şi deţinut de S IMMO AG,listată la Bursa din Viena,fiind cea mai veche companie de investiţii imobiliare din Austria. În prezent proiectul este administrat de CBRE România. Deschis în februarie 2010,centrul comercial Sun Plaza oferă peste 140 de magazine internaţionale şi locale precum:Cora,Leroy Merlin,H&M,Zara,opţiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce deţine 15 ecrane,o zonă dedicată pentru bowling,o terasă de vară aflată la înălţime şi numeroase restaurante cu bucătărie variată. Sun Plaza deţine o suprafaţă închiriabilă de 81.000 m²şi peste 210.000 de m²suprafaţă construită. Centrul are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare gratuite şi dispune de o legătură excelentă la sistemul de transport public cu acces direct la reţeaua de metrouri,autobuze şi tramvaie. Legătura cu staţia de metrou Piaţa Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o ofertă comercială diversificată.

Despre CBRE Group

CBRE Group,Inc. (NYSE:CBG),companie listată la S&P 500,cu sediul central în Los Angeles,este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajaţi (excluzând afiliaţii) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare,investitorii şi chiriaşii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzand afiliaţii). CBRE oferă consultanţă strategică şi executorie pentru vânzarea sau inchirierea proprietăţilor,servicii corporatiste,managementul proiectelor,proprietăţilor şi altor facilităţi,consultanţă în materie de credite ipotecare,estimare şi evaluare,planuri de dezvoltare,managementul investiţiei,precum şi cercetare şi consultanţă. Pentru mai multe informaţii,vizitaţi www.cbre.ro.Recente

Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg