Supereroii vin la Bucureşti pe 28 şi 29 aprilie

simeon stalpnicul png

Supereroii Marvel îndrăgiţi de publicul din întreaga lume - Spider Man, Captain America, Thor şi Iron Man - sosesc pentru prima data la o întâlnire extraodinară cu fanii din România, la Afi Cotroceni (28 aprile) şi respectiv Sun Plaza (29 aprilie).Cei patru vestesc lansarea în cinematografe a filmului Răzbunatorii (Avengers) pe 4 mai 2012.

Răzbunatoriieste cel mai aşteptat film Marvel:pentru prima dată în istoria studio-ului,toţi supereroii se reunesc în cadrul aceleiasi producţii,pline de aventuri şi suspans. Marele Hulk,Captain America,Iron Man,Howkeye,Black Widow şi Thor răspund solicitarii agenţiei pentru menţinerea pacii şi îşi unesc eforturile împotriva lui Loki şi a complicilor săi în încercarea de a salva lumea.

“Îi aşteptăm pe cei mici cu un bum de energie şi superputeri. Este o ocazie unică pentru copii,deorece supereroii Marvel sunt nerăbdători să îi cunoască şi să îi înveţe trucurile lor,” a afirmat Corina Constantin,Marketing and Communication Manager,Walt Disney,Romania.

Sâmbătă la AFI Cotroceni şi duminică la Sun Plaza,începând cu orele 14:00,Spider Man,Captain America,Thor şi Iron Man vor defila pe rând în faţa publicului. Cei mici şi cei mari deopotrivă se vor putea fotografia cu personajele şi îşi vor putea demonstra superputerile. Copiii sunt aşteptaţi cu premii şi surprize în spaţiul cu planşe de colorat a Răzbunatorilorşi zonele de logo tematic.Tot aici,vor avea oportunitatea să se transforme în mini-Spider Men,antrenându-se cu noul joc video Spiderman şi pictandu-se cu însemnele distinctive ale supereroului.