Tendinţe 2011- Accesoriile florale

1 48666 original jpg jpeg

Pentru sezonul cald, alege să-ţi înveseleşti ţinutele cu diverse accesorii florale. Vorbim aici despre coliere, brăţări sau chiar curele ori genţi cu un astfel de print, însă nu folosi mai mult de două pentru aceeaşi ţinută.

De unde începi

Gândeşte-te înainte de toate ce culoare dominantă va avea ţinuta ta şi încearcă să găseşti ceva asemănător ca nuanţă în printul accesoriului ales. Nu este musai,însă merge de fiecare dată!

Important

Nu încărca excesiv ţinuta ta şi nu folosi prea multe culori. Dacă decizi să porţi accesorii florale,nu îmbrăca şi alte imprimeuri. Sub nici o formă nu va fi o dovadă de bun gust! Dacă simţi nevoia de mai mult,combină două sau mai multe culori,un alt trend al acestei veri,şi accesorizează moderat.

Cum le porţi?

Poţi alege să porţi de asemenea accesorii în formă de floare şi nu neapărat imprimate floral. O curea uni de exemplu,cu un detaliu floral şi într-o culoare vie merge de minune la o fustă cloş sau,de ce nu,cu o rochie  mai amplă de la brâu în jos.

Dacă îţi plac de obicei accesoriile mai mici,încearcă o pereche de cercei şi o geantă de dimensiuni mici,dar nu alege seturi (cercei/brăţară/colier),pentru că este prea mult.

Îţi plac eşarfele cu imprimeu şi nu te poţi despărţi de ele? Poartă-le cu bluze simple,cu rochii,dacă nu sunt foarte mari ca dimensiune,sau cu jeanşi şi sacou seara,cînd temperatura scade.

Un alt aliat de care te poţi bucura atunci când ploaia îţi dă bătăi de cap,sunt cizmele de cauciuc. Merg şi la fustă şi la pantaloni şi sunt super comode. În funcţie de cât vrei să dai pe ele,poţi găsi nişte modele cu adevărat interesante.

Dacă trebuie să-ţi prinzi părul şi vrei să optezi pentru ceva deosebit,alege o floare din material,din saten ori mătase,cu o culoare deosebită. Va arăta super bine prinsă într-o parte!

Vezi galerie foto AICIRecente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg