Tendinţe: accesorii primăvăratice

1 55649 original jpg jpeg

Te întrebi ce se mai poate inventa în materie de modă? Vrei să afli care sunt tendinţele pe 2012? Poate că nu toate ţi se potrivesc, însă sunt o mulţime de minunăţii ce te aşteaptă anul acesta. Iată răspunsul!

Aplicaţiile

Nume celebre ale modei internaţionale au propus pentru acest an aplicaţiile de tot felul,însă vedete par a fi pietrele,de diferite mărimi şi culori. Genul acesta de „podoabe” merge de minune pe genţi,sandale,curele,brăţări ori coliere. Încearcă şi tu ori de câte ori ai ocazia,însă păstrează restul ţinutei neîncărcat!

Materiale transparente

Mă refer aici la acele porţiuni de „plastic” transparent,care fac parte,de exemplu,dintr-o sanda. Există o mulţime de modele de balerini,sandale şi pantofi,care îţi lasă pielea la vedere. Este sexy şi feminin în acelaşi timp. Dacă nu te încântă acest aspect,mai poţi încerca şi genţile transparente ori plicurile cu vedere în interior. Sunt interesante şi merg bine la o rochie de cocktail sau chiar la un costum office.

Pastelurile

Sunt noua tendinţă în modă,începând cu haine şi terminând cu accesorii ori genţi şi pantofi. Poartă culori fondante,în ţinute complete sau asociază astfel de culori cu unele mai tari,pentru a obţine contraste interesante. Ou de raţă,roz pudrat,bleu ciel şi multe altele îţi vor face ţinutele mult mai suave.

Cerceii

Revin în forţă,iar multitudinea de modele nu va lăsa nici o ţinută golaşă. În prezentări am văzut cercei mari,din plexiglas,din metal şi pietre,la baza lobului,de dimensiuni medii,cercei de inspiraţie art-deco,extrem de geometrici... Ori ai avea în minte,sigur există deja! Găseşti plastic,metal,perle,strasuri şi multe altele,pentru a-ţi satisface nevoia de accesorizare!Recente

new amsterdam 2 png
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg