Tendinţe: cum să aduci primăvara în ţinutele tale

simeon stalpnicul png

În fiecare an, marile case de modă dictează tendinţele, însă mereu câteva piese rămân nemuritoare. Accesoriile se înscriu cu succes în această categorie. Genţi, pantofi, curele, bijuterii, eşarfe, pe toate le poţi reinventa şi purta în fiecare sezon.

Esenţial în acest caz este ca produsul să fie de calitate şi cu o croială impecabilă,altfel va da întregului look un aspect ieftin şi neglijent,pe care cu siguranţă nu ţi le doreşti. Iată şi câteva recomandări pentru această primăvară,în materie de genţi.„Pentru sezonul primăvară-vară,am ales să reinterpretăm motivele florale,atât de populare. Astfel,fiecare floare aleasă pentru genţile noastre a fost asociată cu o mandală,încărcată de simboluri. Prin urmare,fiecare poveste este unică,mai ales că toate genţile sunt pictate manual. Am ales ca şi fundaluri culorile sezonului:verdele este vedeta lui 2017,aşa că nu putea lipsi,însă şi tonuri pudrate,specifice unui look romantic,precum roz sau albastru”,explică Armina Popeanu,designer de genţi.

6502802886978571438c77b6729b26ab jpg png

Din suita de modele destinate sezonului cald nu pot lipsi nici culorile tari. Galbenul este vedeta verii,indiferent de tendinţe. Îl poţi purta ca accesoriu-accent,pentru un look fresh. Iar dacă stilul tău este unul casual,atunci poţi alege un

.

573b06c7ee852e56a9893cd8a1b095ee jpg png

Citeşte şi:Idei de ţinute pentru zilele de primăvară

Dacă preferi genţile mai simple,poţi să obţii un look sofisticat alegând modele şi culori speciale. Iată câteva variante interesante.

8c8466464e71e8a7fa29bdd6ecc20899 jpg png

Tu cum îţi înveseleşti ţinutele în această vară?Recente

Kourtney Kardashian însărcinată Instagram jpg
Jennifer Lopez jpeg
Shania Twain la aproape 60 de ani jpg
caine jpg
parola jpg
palpitatii jpg
Joan Collins foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
actor pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg