The Code lansează single-ul “Valentine” cu videoclip oficial

1 74457 original jpg jpeg

După single-ul “Spaceship”, lansat anul trecut în colaborare cu Jackie Vegas, The Code revine cu un nou single, “Valentine”. Odată cu piesa, a fost lansat şi videoclipul oficial.

“Valentine” a fost compusă de Vanotek,The Code şi Alexandra Tirtirau (versuri) şi produsă de Smash Production,iar vocea este a Cristinei Stroe. Videoclipul a fost filmat şi regizat de SAN.

“Cred că piesa Valentine are un sound fresh. Sunt foarte încântat să v-o prezint şi sper să vă placă la fel de mult ca şi mie.”,a spus The Code.

 The Code este Ionuţ Catana,un tânăr originar din Focşani. Acesta a devenit cunoscut publicului din România odată cu participarea la Selecţia Naţonală Eurovision unde s-a clasat pe locul 2 cu Vanotek şi Georgian cu piesa “I’m Coming Home”,datorită votului publicului.

Vanotek feat. The Code &Georgian-“I’m Coming Home”:

Piesa “Spaceship” a fost lansată în colaborare cu Jackie Vegas şi compusă de Adriana Rusu,Ion Chirinciuc (Vanotek),Ionuţ Catană (The Code),Alexandru Cotoi,iar text Narcis Axinte (Jackie Vegas).

The Code feat. Jackie Vegas-“Spaceship”:

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA,Antonia,Carla’s Dreams,Lariss,Nicoleta Nuca,GJAN,Karmen,Lucia,Mira,Lori Ciobotaru,Yanka,Vanotek,Ivana.Recente

Kourtney Kardashian însărcinată Instagram jpg
Jennifer Lopez jpeg
Shania Twain la aproape 60 de ani jpg
caine jpg
parola jpg
palpitatii jpg
Joan Collins foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
actor pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg