Tinute în trend pentru sezonul toamnă-iarnă

1 78232 original jpg jpeg

Uneori poate fi dificil să alegem ţinute care să ne ofere căldura şi confortul de care avem nevoie, dar să fie în acelaşi timp la modă. Outfit-urile pentru sezonul de toamna-iarna ne pot solicita mai mult decât în mod normal creativitatea şi pot fi o provocare. Stiliştii hermosa te ajuta în acest sens şi îţi oferă câteva sfaturi care să îţi uşureze alegerile în materie vestimentară sezonul acesta. 

Femeile îşi doresc să fie mereu în pas cu tendinţele şi de aceea se informează tot timpul în legătură cu ceea ce se poartă. Este bine să ne informăm din timp, de aceea Luminiţa Staicu, designer hermosa,îţi prezintă cele mai noi trenduri pentru toamna şi iarna aceasta. În aceste trenduri regăsim influenţe ale stilului office, rochii de sezon, culoarea roşie este predominantă şi revin la modă jocurile de dungi şi carouri. După ce vei citi acest material, vei ştii exact ce schimbări trebuie să faci în garderoba ta!

Incontestabilul palton

„Favoritul pieselor vestimentare pentru acest sezon este incontestabilul palton. O astfel de haină este foarte actuală şi destul de accesibilă, în comparaţie cu hainele din blană naturală”, declară Luminiţa Staicu, designer hermosa.

Coats Every Woman Should Own jpg jpeg

Rochiile elegante

Rochiile sunt nelipsite din topul favoritelor. În sezonul rece vor fi în trend culorile pastelate, dar şi grena-ul, olive, roşu aprins, albastru. Îţi recomandăm să optezi pentru dungi orizontale şi verticale, motive florale, carouri şi motive abstracte.

ROCHIE ADEONA BLEUMARIN 800x1200h jpg jpeg

Confortul denim-ului

„Blugii sunt, că întotdeauna, în topul recomandărilor pentru sezonul rece. Pe lângă confortul şi aspectul estetic pe care ni-l oferă, blugii sunt o alegere universală ce poate fi combinată practic cu orice. Cei de culoare clasică albastru închis sunt mereu la modă, dar puteţi alege, de asemenea, clasicul negru” , spune Luminiţa Staicu.

pexels photo 52574 jpeg jpeg

Culoarea bordo

Bordo-ul a avut întotdeauna parte de o atenţie deosebită în modă, făcând apel la eleganţă, distincţie şi maturitate. Acesta s-a bucurat de statutul de vedetă rămânând în clasament şi în sezonul toamna/iarna. Mai discret că roşul clasic, bordo-ul devine opţiunea ideală pentru garderoba ta.

Elizabeth and james fur 3 feature jpg jpeg

Surse foto: alwaysjudging.com, popsugar.com, thinglink.com, hermosa.ro.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg