Topul scurt, piesa vestimentară care nu trebuie să-ţi lipsească din dulap

1 74288 original jpg jpeg

Topurile sunt unele dintre articolele vestimentare preferate de femeile din întreaga lume. În plus, piesele au devenit o parte din colecţiile de modă. De aceea, sunt considerate must-have-ul sezonului cald şi, pentru că sunt esenţiale, ele trebuie să se găsească şi în garderoba ta.

Prezente în toate magazinele de haine,topurile se găsesc în diferite materiale,lungimi,stiluri şi modele. Cu alte cuvinte,diversitatea topurilor îţi permite să-l găseşti pe cel care ţi se potriveşte. În plus,oricine a îmbrăcat această piesă vestimentară,a observat cât este de versatilă,deoarece poate fi combinată cu mai multe haine.Indiferent dacă îţi place să te îmbraci casual sau elegant,topul poate fi inclus cu uşurinţă în ţinuteletale. Prin alegerea celui potrivit,îl poţi face parte din vestimentaţiile pentru birou sau stradă şi,de asemenea,pentru evenimente importante de familie. Iată cu ce alte haine poţi combina topurile:

Cu fusta midi

6a564d2ef994f8277b52460ac2dfa975 jpg jpeg

Combinarea unui top cu o fustă midi este cea mai recentă tendinţă în lumea modei. Este ţinuta potrivită pentru mai multe evenimente,fie el formal sau informal. Şic şi confortabil,topul poate fi luat atunci când vrei să te încalţi cu pantofi cu toc sau adidaşi. Şi nu uita de accesorii. Ele sunt cele care dau un aer elegant ţinutei.

Cu pantaloni culottes

07d6b253a5193a4b2c5683c9b8c03a0a jpg jpeg

Pantalonii culottes sunt la modă în acest sezon şi există diferite modalităţi de a-i asorta cu alte articole vestimentare. Aceştia se potrivesc de minune cu un top scurt,deoarece au talia înaltă şi sunt şic. Ţinuta pe care-o formează aceste două piese este potrivită pentru birou şi poate arăta,de asemenea,minunat la evenimentele ocazionale.

Citeşte şi:Idei de ţinute pentru zilele de primăvară

Cu pantaloni scurţi

dbe41ffe7dde3e1291dd7a8e6a5b8fb3 jpg jpeg

Îmbină o pereche de pantaloni scurţi din denim sau orice alt material cu un top scurt. Pantalonii scurţi se găsesc în diferite mărimi,iar acest lucru ne permite să-i alegem pe cei care ne plac şi care ne vin cel mai bine pe corp. Această combinate de articole este perfectă pentru zilele de vacanţă şi pentru stilul casual. La această ţinută ne putem încălţa cu adidaşi sau teneşi.

Citeşte şi:Primăvara asta se poartă dantela:învaţă cum s-o îmbraci cu stil

Cu blugi

773cbd77ad6aa2e6db5f4789084aa10f jpg jpeg

Topurile merg foarte bine cu blugii. Nu contează dacă sunt skinny sau evazaţi,cu talie înaltă sau normală. Blugii se potrivesc de minune cu aceste piese şi pot fi combinate în orice perioadă a anului. Alege să porţi nişte accesoriii îndrăzneţe,contemporane,care să schimbe aspectul ţinutei.

Credite foto:www.stylepresso.com;www.gommap.org



Recente

Caline Dion  foto   Instagram jpg
MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg