Trucuri ca să arăţi cu 10 kilograme mai slabă

1 77544 original jpg jpeg

Alegerea şi îmbinarea corectă a hainelor te vor ajuta să arăţi mai slabă decât eşti în realitate. Şi trebuie să recunoşti, cine nu vrea să îşi ascundă zonele mai puţin flatante şi să pară mai suplă şi mai înaltă? Foloseşte aceste trucuri şi vei remarca cât de uşor este să îţi schimbi silueta peste noapte!

Investeşte în lenjerie modelatoare

Dacă ai probleme în zona abdomenului şi vrei să ascunzi colăceii ori să obţii rapid un efect de ridicare al feselor, poartă o lenjerie modelatoare. Aceasta va da impresia unei talii mai subţiri şi mai bine definite. Nu o purta zi de zi, deoarece poate îngreuna circulaţia sângelui.

Ai grijă la lungime

Un alt aspect de care trebuie să ţii cont dacă îţi doreşti să pari mai suplă este lungimea. În cazul pantalonilor, aceştia nu ar trebui să se oprească în dreptul gleznei. Dacă alegi să porţi fustă, optează pentru o fustă creion, cu talie înaltă, care se opreşte în dreptul genunchilor. Dacă este mai scurtă de atât va crea impresia că ai o siluetă mai robustă, mai ales dacă eşti mică de înălţime.

Alege talia înaltă

Poartă articole vestimentare cu talie înaltă, în culori închise, precum albastru sau negru. Cu cât talia va fi mai înaltă, cu atât mai lungi vor părea picioarele tale, mai ales dacă în partea de sus porţi o bluză sau un tricou băgate în interiorul fustei sau al pantalonului.

Nu uita să accesorizezi

Pantofii într-o culoare apropiată de cea a piciorului, fără barete, vor crea iluzia câtorva centrimetri în plus. Dacă vrei să pară că eşti mai suplă, evită încălţămintea masivă şi cu bot rotund, şi alege mai degrabă pantofi sau ghete cu vârful uşor ascuţit. În cazul bijuteriilor, accesorizează-ţi ţinuta cu coliere lungi şi cercei lungi, care vor crea un efect optic de alungire.

Construieşte ţinute monocrome

O ţinută neagră din cap până în picioare va arăta întotdeauna rafinat, dar şi alte culori, precum roşul, verdele sau albastrul te pot subţia. Look-ul monocrom va crea o linie verticală, făcându-te să pari mai înaltă decât eşti în realitate.

:Recente

Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg