Tu cum porţi cardiganul?

1 64551 original jpg jpeg

Cardiganul este una dintre cele mai versatile piese vestimentare pe care o femeie o poate avea în dulap. Modalităţile de a-l purta sunt infinite, pe tot parcursul anului, ceea ce face din el un must-have pentru garderoba oricărei femei.

Cardiganele vin într-o multitudine de modele,de la mâneci lungi,scurte,fără mâneci şi într-o varietate de ţesături. Astfel,există un cardigan pentru fiecare femeie! Iată cum îl poţi purta!

Poartă-l într-un mod complet relaxat,stratificându-l peste un top sau peste un maiou,alături de o pereche de pantaloni scurţi sau chiar jeanşi. Alege un cardigan colorat pe deasupra unui maiou alb simplu sau încearcă un cardigan neutru,pentru a mai domoli un pic ţinuta,în cazul în care bluza sau topul sunt ceva mai îndrazneţe cromatic.

Asocierea unui cardigan cu o rochie de primavară sau vară este din nou un bun exemplu. Cardiganele simple,albe sau negre,merg de minune cu rochii fără bretele,cu mânecă scurtă sau cu bretele de tip „spaghete”. Un cardigan îţi va fi de mare folos atunci când temperatura scade.

La birou,înlocuieşte sacoul cu un cardigan într-o culoare la modă,cum ar fi verdele smarald şi continuă cu nişte pantaloni negri şi cu o bluză ceva mai formală. Poartă o curea pe deasupra cardiganului tău,pentru un look şic.

Încearcă să porţi un cardigan peste o maletă (helancă),în cazul zilelor ceva mai reci. Maletele colorate îndrăzneţ şi strălucitoare se vor potrivi de minune cu un cardigan nude.