Tu cum porţi cardiganul?

1 64551 original jpg jpeg

Cardiganul este una dintre cele mai versatile piese vestimentare pe care o femeie o poate avea în dulap. Modalităţile de a-l purta sunt infinite, pe tot parcursul anului, ceea ce face din el un must-have pentru garderoba oricărei femei.

Cardiganele vin într-o multitudine de modele,de la mâneci lungi,scurte,fără mâneci şi într-o varietate de ţesături. Astfel,există un cardigan pentru fiecare femeie! Iată cum îl poţi purta!

Poartă-l într-un mod complet relaxat,stratificându-l peste un top sau peste un maiou,alături de o pereche de pantaloni scurţi sau chiar jeanşi. Alege un cardigan colorat pe deasupra unui maiou alb simplu sau încearcă un cardigan neutru,pentru a mai domoli un pic ţinuta,în cazul în care bluza sau topul sunt ceva mai îndrazneţe cromatic.

Asocierea unui cardigan cu o rochie de primavară sau vară este din nou un bun exemplu. Cardiganele simple,albe sau negre,merg de minune cu rochii fără bretele,cu mânecă scurtă sau cu bretele de tip „spaghete”. Un cardigan îţi va fi de mare folos atunci când temperatura scade.

La birou,înlocuieşte sacoul cu un cardigan într-o culoare la modă,cum ar fi verdele smarald şi continuă cu nişte pantaloni negri şi cu o bluză ceva mai formală. Poartă o curea pe deasupra cardiganului tău,pentru un look şic.

Încearcă să porţi un cardigan peste o maletă (helancă),în cazul zilelor ceva mai reci. Maletele colorate îndrăzneţ şi strălucitoare se vor potrivi de minune cu un cardigan nude.Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg