Tu ştii cum se poartă rochiile inegale?

1 66814 original jpg jpeg

Se mai numesc rochii asimetrice şi au o croială deosebită şi la modă. De exemplu, partea din spate este mai lungă sau lateralele sunt inegale ori mai lungi ca restul părţii de jos a rochiei. Ca să porţi o rochie inegală, ai nevoie de o atitudine ceva mai încrezătoare şi o stimă de sine crescută, pentru că acest model este destul de îndrăzneţ.

Pune în evidenţă o siluetă,dar la fel de bine o poate „sabota“. De regulă,o rochie inegalăeste uni,însă poate fi purtată şi dacă are în compoziţie două nuanţe.

Evită modelele multicolore,pentru că deja croiala îi dă un aer sofisticat. Dacă este colorată în mai multe nuanţe şi este şi inegală,poţi să obţii un efect care lasă de dorit,de încărcat şi fără bun gust.

Reguli de purtare

Când este cald afară,poţi opta pentru o rochie din materiale diafane,vaporoase,cum este voalul. Vei arăta spectaculos la o întâlnire cu iubitul,dacă porţi deasupra o jachetă din piele,în tendinţe,şi încălţăminte potrivită.

Pentru o ţinută de zi,rochia inegală poate fi asortată cu ghete sau teneşi,cu condiţia ca aceasta să fie din material mai elastic,de tipul bumbacului,elastanului şi vâscozei.

La evenimente speciale,cum sunt botezurile sau aniversările,rochia inegală în culori tari,precum verde-smarald,roşu,albastru-cobalt şi corai,va transforma silueta ta într-una de invidiat.

O poţi asocia cu încălţăminte cu toc generos sau cu platformă,ca să dea senzaţia de lungime a picioarelor.

Alege un model din material mai preţios,pentru că acesta îi va da eleganţă rochiei. Dacă alegi o rochie confecţionată din mătase satinată,vei obţine o ţinută modernă,nonconformistă,dar în acelaşi timp clasică şi elegantă,datorită materialului,care are un efect surprinzător şi de o fineţe ieşită din comun.

Pregăteşte-te să atragi toate privirile asupra ta!

Aşa o îmbraci la serviciu

Când mergi la job,rochia inegală este de preferat să fie într-o non-culoare,alb sau negru,cu tăieturi asimetrice care pun în valoare atât partea inferioară a corpului,cât şi partea superioară. Poate avea şi ceva detalii minimaliste,dar nu multe,ca să nu obţii un efect de kitsch.

… sau la o ieşire în oraş

Rochia inegală din tricot este o alegere ideală pentru o ieşire în oraş cu iubitul sau prietenele. Asorteaz-o la pantofi sport şi poartă deasupra o jachetă cambrată,cu ţinte sau fermoare ori poate găseşti cu ceva aplicaţii metalice şi obţii o ţinută perfectă pentru stilul casual-urban-modern.

Eşti o fire mai romantică? Optează pentru o rochie cu volum,volane sau cu tăieturi diferite şi cu aspect futurist.Recente

Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg