Turneu naţional Holograf

1 73625 original jpg jpeg

Una dintre cele mai iubite trupe din ţară, Holograf, pleaî în turneu pentru a încânta fanii din întreag ţară cu hiturile lor. Două ore de muzică live cu hituri din toate timpurile într-un spectacol memorabil oferit de Holograf.

Pe ultima sută de metri pană la concertul “Vedere de la Costinesti”,care are loc la Sala Palatului pe 20 martie 2017,trupa Holograf s-a decis să ofere şi publicului din ţară acest spectacol în cadrul căruia cei 5 muzicieni au inclus hituri din diverse perioade de activitate,de la anii de început,când cântau “Singurătatea astronautului YX57”,pană la cel mai recent hit,“Deschide-mi inima”,lansat în urmă cu doar câteva luni.

Astfel,după concertul din Bucureşti,turneul va continua în următoarele oraşe:

·         Constanţa,Casa de Cultură a Sindicatelor,26 martie,ora 20:00. 

·         Craiova,Sala Polivalentă,29 martie,ora 20:00.

·         Braşov,Sala Sporturilor,31 martie,ora 20:00.

·         Iaşi,Sala Sporturilor,4 aprilie,ora 20:00.

Timp de două ore,publicul va retrăi,alături de Holograf,experienţa unor vacanţe prelungite la mare,cu cântări la chitară şi plete în vânt,cu declaraţii de dragoste la malul mării,dar şi momentele rebele de rock masculin,ca în hitul “Ştiu cine sunt”. Toate etapele şi influenţele muzicii Holograf vor fi prezente în concertul “Vedere de la Costinesti”,din care nu vor lipsi piesele cele mai iubite de fani,precum “Să nu-mi iei niciodată dragostea”,“Umbre pe cer”,“Dincolo de nori”,“Cat de departe”,“Nu mai e timp” etc.

„Ne-am hotărât să facem acest spectacol pentru că pentru noi,Costineştiul înseamnă mai mult decât o simplă staţiune la mare. E locul în care petreceam,la începutul carierei noastre,chiar şi câte 100 de zile pe an. Stăteam acolo toată vara şi cântam,ne prindea dimineaţa cântând la chitară şi compunând pe plajă. Bineînţeles că,pe lângă cântat,aveam tot felul de activitatati,cum ar fi campionatele de fotbal… Costineştiul reprezintă verile noastre de altadata”,îşi amintesc muzicienii de la Holograf.

Ţinând mereu pasul cu schimbarea,muzica trupei Holograf rămane mereu în actualitate,publicul lor bucurându-se în aceeaşi măsură atât de melodiile de început,cât şi de piese mai recente,precum “Deschide-mi inima”. De asemenea,în premieră pentru audienţa de la Sala Palatului,în data de 20 martie va fi lansată o nouă piesă Holograf.Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg