Turneu naţional Holograf

1 73625 original jpg jpeg

Una dintre cele mai iubite trupe din ţară, Holograf, pleaî în turneu pentru a încânta fanii din întreag ţară cu hiturile lor. Două ore de muzică live cu hituri din toate timpurile într-un spectacol memorabil oferit de Holograf.

Pe ultima sută de metri pană la concertul “Vedere de la Costinesti”,care are loc la Sala Palatului pe 20 martie 2017,trupa Holograf s-a decis să ofere şi publicului din ţară acest spectacol în cadrul căruia cei 5 muzicieni au inclus hituri din diverse perioade de activitate,de la anii de început,când cântau “Singurătatea astronautului YX57”,pană la cel mai recent hit,“Deschide-mi inima”,lansat în urmă cu doar câteva luni.

Astfel,după concertul din Bucureşti,turneul va continua în următoarele oraşe:

·         Constanţa,Casa de Cultură a Sindicatelor,26 martie,ora 20:00. 

·         Craiova,Sala Polivalentă,29 martie,ora 20:00.

·         Braşov,Sala Sporturilor,31 martie,ora 20:00.

·         Iaşi,Sala Sporturilor,4 aprilie,ora 20:00.

Timp de două ore,publicul va retrăi,alături de Holograf,experienţa unor vacanţe prelungite la mare,cu cântări la chitară şi plete în vânt,cu declaraţii de dragoste la malul mării,dar şi momentele rebele de rock masculin,ca în hitul “Ştiu cine sunt”. Toate etapele şi influenţele muzicii Holograf vor fi prezente în concertul “Vedere de la Costinesti”,din care nu vor lipsi piesele cele mai iubite de fani,precum “Să nu-mi iei niciodată dragostea”,“Umbre pe cer”,“Dincolo de nori”,“Cat de departe”,“Nu mai e timp” etc.

„Ne-am hotărât să facem acest spectacol pentru că pentru noi,Costineştiul înseamnă mai mult decât o simplă staţiune la mare. E locul în care petreceam,la începutul carierei noastre,chiar şi câte 100 de zile pe an. Stăteam acolo toată vara şi cântam,ne prindea dimineaţa cântând la chitară şi compunând pe plajă. Bineînţeles că,pe lângă cântat,aveam tot felul de activitatati,cum ar fi campionatele de fotbal… Costineştiul reprezintă verile noastre de altadata”,îşi amintesc muzicienii de la Holograf.

Ţinând mereu pasul cu schimbarea,muzica trupei Holograf rămane mereu în actualitate,publicul lor bucurându-se în aceeaşi măsură atât de melodiile de început,cât şi de piese mai recente,precum “Deschide-mi inima”. De asemenea,în premieră pentru audienţa de la Sala Palatului,în data de 20 martie va fi lansată o nouă piesă Holograf.Recente

WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg