Uleiul de macadamia, secretul frumuseţii tale

1 58850 original jpg jpeg

Cu toate că este mai puţin cunoscut decât alte uleiuri, precum cel de argan sau de jojoba, uleiul de macadamia are numeroase proprietăţi care îl recomandă petnru îngrijirea corporală.

Obţinut prin presarea la rece a nucilor de macadamia,uleiul este recomandat pentru folosirea zilnică în îngrijirea pielii,dar şi în tratamente pentru părul uscat.

Popularitatea uleiului de nuci de macadamia provine din faptul că are cea mai mare cantitate de acizi graşi mononesaturaţi dintre toate uleiurile presate la rece folosite în cosmetică.

Face minuni în cazul tenului uscat şi matur

De asemenea,uleiul de macadamia conţine cantităţi mari de acid palmitoleic,care se aseamănă sebumului (grăsimea produsă în mod natural de pielea omului,pentru protecţie).

De aceea,uleiul este un emolient excelent şi deosebit de bun pentru tenul uscat şi matur,dar şi hidratant pentru toate tipurile de piele. Cu alte cuvinte,uleiul previne îmbătrânirea prematură a pielii şi reduce ridurile fine,atunci când este utilizat în masajul facial.

Are efect revigorant asupra pielii

În plus,uleiul de macadamia are un efect revigorant asupra pielii şi ajută la prevenirea bolilor de piele.

Datorită efectului regenerant,poate fi folosit cu succes la tratarea cicatricelor,a rănilor minore,calmează arsurile solare,oferă protecţie împotriva acţiunii nocive a soarelui şi a altor afecţiuni ale pielii.

Protejează culoarea părului

Uleiul de macadamia are o acţiune de filtru solar,fapt pentru care protejează culoarea părului şi micşorează agresivitatea razelor ultraviolete asupra podoabei capilare.

Deoarece are o acţiune hidratantă,uleiul poate fi folosit pentru toate tipurile de păr,îndeosebi pentru tratarea părului uscat,vopsit sau permanent. Uleiul de macadamia poate fi aplicat pe păr ca atare sau poate fi folosit în combinaţie cu alte ingrediente.Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg