Un leopard la fabrica Suzuki – Poliţia prinde, în sfârşit, felina din uzină

1 77577 original jpg jpeg

Uzinele se închid doar din lipsă de fonduri sau de sărbători legale. Dar în India, nu departe de New Delhi, uzina Suzuki şi-a închis porţile din cauza unui leopard!

Camera de supraveghere a surprins felina umblând nestingherită de-a lungul coridoarelor centrului de construcţii auto din Manesar, aflat la 39 de kilometri de capitala New Delhi. Pentru nu-şi pune angajaţii în pericol, conducerea a decis să-i trimită pe toţi acasă.

36 de ore a durat vânătoarea, iar poliţia şi specialiştii în prinderea animalelor sălbatice au folosit carne crudă şi chiar capre vii pentru a atrage leopardul. Dar acesta a decis să rămână pe poziţii şi să nu se lase prins sub nicio formă. Abia a treia zi, leopardul s-a întors unde fusese zărit prima dată, iar veterinarii au tras în el cu o armă cu tranchilizant.

Pe leopard îl aşteaptă acum o evaluare medicală, înainte de a fi eliberat în sălbăticie, iar angajaţii s-au întors deja la posturile lor din uzină. Măsura de a închide centrul pentru a nu pune în pericol vieţile celor care lucrează acolo a fost una firească. În India, 1.144 de oameni au fost ucişi în perioada aprilie 2014 – mai 2017 de animale sălbatice. Populaţia de leoparzi din India este estimată în jurul cifrelor de 12.000 – 14.000.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg