Un look în alb şi negru

1 56446 original jpg jpeg

Tendinţa alb-negru revine pe scena modei în acest sezon. Află cum se adaptează nonculorile oricărei ocazii, oricărui stil şi oricărei personalităţi. Mizează pe simplitate!

După o vară plină de culoare,e timpul pentru câteva schimbări. La asta s-au gandit,probabil,şi designerii atunci când au adus în prim-plan o tendinţă simplă,dar destul de pretenţioasă:mixul alb-negru.

Inspiră-te din anii ’60!

Optează pentru un look extrem de grafic,inspirat de moda anilor ’60,dominată de rochiile baby doll. Poartă-le cu colanţi opaci sau cu ciorapi maţi,foarte groşi!

Buline,dungi,carouri

Imprimeurile geometrice nu sunt uşor de purtat,dacă vorbim despre un look în alb şi negru. Evită modelele obositoare optic şi,dacă e cazul,adaugă o tuşă de culoare ţinutei,alegând o brăţară colorată sau o curea bej. Dacă mizezi pe un palton în tonuri de alb şi negru,adaugă o eşarfă sau un fular colorat,care vor da o amprentă fresh ţinutei.

Contraste retro

Dacă îţi place stilul retro,alege o fustă neagră,cu volane sau cloş,şi o bluză albă. Iar dacă o astfel de ţinută ţi se pare că seamănă cu uniforma unei chelneriţe,optează pentru bluza neagră şi fusta albă. Construieşti astfel o ţinută lejeră pentru birou sau pentru o ieşire cu fetele.

Special pentru seară

Un look în alb şi negru e mai uşor de adoptat seara,decât în plină zi. Mizează pe un blazer şi pe o rochie în întregime albe,cu câteva detalii negre sau invers. Importante sunt materialele:alege caşmirul şi dantela,ca să nu dai greş. Evită să porţi încălţări albe,mai ales seara!Recente

Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg