Unde poţi merge de Sf.Valentin în Bucureşti

1 70438 original jpg jpeg

Luna îndrăgostiţilor este presărată cu multe evenimente destinate Sfântului Valentin şi Dragobetelor. În cazul în care vreţi să vă petreceţi timpul în oraş, iată câteva evenimente la care puteţi lua parte în data de 14 februarie.

Concert Direcţia 5

Băieţii de la Direcţia 5 continuă seria concertelor de Ziua îndrăgostiţilor. Anul acesta,trupa îi aşteaptă pe toţi îndragostiţii la Sala Palatului,la ora 19:30,pentru un show plin de iubire şi emoţie. Alături de Direcţia 5,vor urca pe scena nume de marcă ale muzicii româneşti:Monica Anghel,Paula Seling,Giulia şi Anda Adam.

Târg handmade “Artizan”

Târgul handmade “Artizan” are loc de sâmbătă,11 februarie,până marţi,14 februarie,la parterul Iulius Mall. Acei vei găsi bijuterii handmade,lumânări parfumate,origami,aranjamente deosebite din flori uscate şi diverse alte obiective decorative,potrivite pentru o zi a îndrăgostiţilor.

Talentaţii creatori au pregătit şi o tombolă,astfel că în seara de 14 februarie,clienţii care au cumpărat daruri pentru cei dragi pot câştiga,prin tragere la sorţi,un produs unicat.

St. Valentine’s Gala Dinner

St. Valentine’sGala Dinner,ce va avea loc pe 14 februarie la Fratelli Studios,este un eveniment special cu un meniu gourmet romantic,băuturi rafinate şi muzică live. Cardinal Band şi invitaţii surpriză de la Vocea României vor crea o atmosferă romantică şi serenă.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg