Valentin Dinu cântă într-un concert caritabil

1 49326 original jpg jpeg

Valentin Dinu, câştigătorul locului trei al show-ului „Românii au talent”, va susţine un recital în concertul „Bucuriile toamnei” organizat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova.

Evenimentul,organizat astăzi,1 septembrie,sub forma unei serbări câmpeneşti,va începe la ora 14.30,la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Handicap Puchenii Mari (comuna Puchenii Mari,sat Miroslăveşti nr. 259-DN1).

La concertul „Bucuriile toamnei” vor participa peste 150 de persoane beneficiare ale Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova (D.G.A.S.P.C.),care vor susţine un program artistic,vor participa la concursuri (dans,imitaţie şi o paradă de costume) şi vor organiza o expoziţie cu lucrări artizanale.

Toţi participanţii la concursuri vor primi diplome,iar câştigătorii vor pleca cu trofeele,,Cea mai bună pereche de dans”,,,Cel mai bun imitator”,,,Cel mai frumos costum”,respectiv,,Cea mai frumoasă expoziţie”.

De asemenea,evenimentul va consta şi în organizarea unui program de muzică şi dans,precum şi a unui foc de tabăra în jurul căruia se vor strânge toate persoanele prezente la eveniment,fie că sunt copii,adulţi cu handicap sau angajaţi ai D.G.A.S.P.C. Prahova.Recente

insula miliardarilor foto  Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie foto  Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg